Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni h több legyen vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerjük egymást pár hónapja, azóta hajtok rá, eleinte féltem, hogy nem fog semmi történni, aztán kivertük együtt 2x, a srác kicsit kihasznál és azt mondja nem meleg és ez nem is jó neki, tudom, hogy bármit megcsinálna velem ha rá birnám venni és ha már fura a kapcsolatunk akkor legalább legyen benne jó szex szóval ezt próbálom elérni. Hogyan tudnám rávenni, hogy alkalmilag leszophassam párszor vagy megdugjon? Akik már próbáltak ilyet milyen módszerral érték el??tegnapelőtt 16:27
1/5 anonim válasza:
Mond meg neki hogy erre vágysz
Dugjon meg, vagy szopasson,
Nem kapcsolatot akarsz tőle.
Rávenni sehogy, miért erőltetnél valakire olyat amit nem akar?
2/5 Jani Belucci válasza:
Itt se kapcsolat, se jó szex nem lesz. De nyugodtan menj fejjel a falnak.
4/5 anonim válasza:
Szerintem belemegy, csak még idő kell neki, és lehet bűntudata van miután kiveritek.
5/5 A kérdező kommentje:
#1 Kapcsolat lenne a legjobb vele, csak tudom hogy azt nem akarna és igazából úgy is együtt töltjük minden időnk, egymashoz vagyunk nőve és a csávó random pillanatokban izgult már fel rám, szóval ha nem lesz kapcsi akkor legalabb már jó szex legyen
tegnap 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!