Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám elérni h több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni h több legyen vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerjük egymást pár hónapja, azóta hajtok rá, eleinte féltem, hogy nem fog semmi történni, aztán kivertük együtt 2x, a srác kicsit kihasznál és azt mondja nem meleg és ez nem is jó neki, tudom, hogy bármit megcsinálna velem ha rá birnám venni és ha már fura a kapcsolatunk akkor legalább legyen benne jó szex szóval ezt próbálom elérni. Hogyan tudnám rávenni, hogy alkalmilag leszophassam párszor vagy megdugjon? Akik már próbáltak ilyet milyen módszerral érték el??

jan. 27. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Mond meg neki hogy erre vágysz

Dugjon meg, vagy szopasson,

Nem kapcsolatot akarsz tőle.

Rávenni sehogy, miért erőltetnél valakire olyat amit nem akar?

jan. 27. 16:38
 2/5 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Itt se kapcsolat, se jó szex nem lesz. De nyugodtan menj fejjel a falnak.
jan. 27. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy

Hagyd békén

jan. 27. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem belemegy, csak még idő kell neki, és lehet bűntudata van miután kiveritek.
jan. 27. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
#1 Kapcsolat lenne a legjobb vele, csak tudom hogy azt nem akarna és igazából úgy is együtt töltjük minden időnk, egymashoz vagyunk nőve és a csávó random pillanatokban izgult már fel rám, szóval ha nem lesz kapcsi akkor legalabb már jó szex legyen
jan. 28. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!