Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biszexuális vagyok érdemes elnyomnom a fiúk iránti szexuális vágyamat, vagy inkább ki kellene élnem magam? 27/f
Figyelt kérdés
Régóta tudom, hogy biszexuális vagyok, de sose mertem kipróbálni milyen lehet férfival. Aggódom hogy mi lenne ha ki tudódna meg ilyesmi. Van aki hasonló cipőben van?2023. jún. 9. 22:52
1/19 anonim válasza:
Éldd meg a vágyaidat.ha ügyesen csinálod nem tudódik ki.inkább most éldd meg a vágyadat és a megtapasztalták hoz igazítsd az életed mint később család,gyermek mellől kacsintgass
2/19 anonim válasza:
Előbb - utóbb beleőrülsz ha elnyomod a vágyaid. Én rengeteg megkeseredett harmincas-negyvenes csávót látok akik felregisztralnak meleg oldalakra aztán mikor talira kerül sor eltűnnek. Sose mernek találkozni aztán az élet meg elmegy mellettük szép lassan. Önmaguktól szenvednek és ez vagy a magánélet vagy az egészség stb ahol kijön. Inkább éld ki a vágyaid és próbálj megbaratkozni magaddal
3/19 anonim válasza:
Annak általában nincs jó vége, ha valaki elnyomja magában az ilyet
4/19 anonim válasza:
Lehet valaki emiatt zárkózott gyerekkortól? - (Rajta kaptak fütyizésen). Később a suliban megtetszett egy srác. Próbáltam elnyomni azzal, hogy nem lehetek fiúval. Inkább lányokkal beszélgettem, pár fiú haverom volt.
5/19 anonim válasza:
Semmit sem érdemes elnyomni. Csak megnyomorít.
6/19 anonim válasza:
Ne nyomd el! Egyszer élünk, éld ki a vágyaidat! f/heteró
7/19 anonim válasza:
Semmi értelme elnyomni az ilyet. Csak kicseszel magaddal
8/19 Jani Belucci válasza:
Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha éhes vagy, akkor egyél-e. Csak is saját magadat teszed tönkre, ha nemet mondasz a szükségleteidre.
9/19 anonim válasza:
Ennyi erővel a nők iránti vágyat is elnyomhatod. :D
10/19 anonim válasza:
Semmi értelme, kinek a kedvéért nyomnád el? A világért? Szard le őket, semmi közük az életedhez, a világon ezerszer rosszabb dolgot tesznek emberek, mint hogy két egymáshoz vonzódó férfi szexel egymással, amivel viszont ha őszintén belegondolsz, semmi baj nincs, nem sérül senki, nem hal meg senki, nem lopnak meg senkit. Csak két ember élvezi egymást. Csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!