Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha tartós párkapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tartós párkapcsolatot keresek hol érdemes?

Figyelt kérdés

Sajnos az ismerősi körömben kevés a meleg. Nem vagyok bulizós típus sem, így az ilyen közösségi események kilőve.

A társkeresők nagyrészén viszont vagy komolytalanok, vagy alkalmiznának vagy elhal a beszélgetés.

Volt akikkel személyesen is taliztam, de végül nem lett belőle semmi. Aranyosak voltak, de nem éreztem amit egy párkapcsolathoz kellene.

2023. jún. 9. 14:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Itt is akár ;)
2023. jún. 9. 14:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az hogy ha nem vagy nagy közösségis akkor nehéz.....de akkor marad a társkeresőzés.és türelem kell hozzá.én sem vagyok egy nagy ismerkedős.....mert én sem vagyok bulizós .megpróbálok azért oldalakon ismerkedni.de nagy türelem kell hozzá .Az itteni ismerkedés ,pedig rizikós.névtelen arctalan ....bármikor ghostingol,és ott csesz át ahol akar.akibpár nap után nem megy át másik platformra az kuka.milyen pasit keresel?
2023. jún. 9. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Külföldön :(
2023. jún. 9. 15:31
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Azonnal nem lehet azt érezni,hogy hú ő lesz a párom..

Szimpátiát igen,amit csiszolni,építeni kell és lehet ismerkedéssel.

Egyébként a "nagyon aranyos" kategória az pont azt jelenti: kösz,de nem,ne haragudj:)

2023. jún. 9. 15:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Tinderen találtam meg az igazit.
2023. jún. 9. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt pl,bár az online tényleg nagy kamusok..
2023. jún. 10. 06:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hm kicsit mint ha az exemet hallanám, a helyzet az szerencse is kell hozzá, a tökéletest, igazit, nem fogod megtalálni, mert ilyen nincs, soha nem is volt, legutolsó sorban pedig érettség, az írásos beszélgetést hanyagolni személyes interakciót pedig előnyben részesíteni, az pedig ritkaság,hogy elsőre fantasztikusan indul minden, sajnos az idióta barátom ezt sem értékelte, hát ez van.
2023. jún. 11. 21:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy te, és mit keresel a fejemben? :))

Viccet félretéve, introvertáltként (gondolom ezt jelenti a nem bulizós típus) tényleg alapjáraton nehezebb ismerkedni...

Amit senki nem említett, de például barátszerzésnél szokták javasolni, ha esetleg valami olyan csoportba csatlakoznál be ami a hobbiddal kapcsolatos, bár nyilván elenyésző, hobbitól függően, hogy mennyi az esélye, hogy találsz valakit.

Szóval legjobb lehetőségnek még mindig a társkeresőt látnám, vagy egy olyan helyet ahol sok meleg megfordul (pl bárok). De én jelenleg például pont olyan fázisban vagyok, hogy úgy érzem egyszerűbb lesz ha egyedül élem le az életem 😅

24/f

2023. jún. 11. 23:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira érdekes egyébként hogy mennyien írják (nemcsak itt) hogy ők egyedül maradnak és nem lesz senkijük ebben a megbízhatatlan, hookupok köré épülő, pillanatnyi élményalapú világban ami körülvesz. Nem mondom hogy nincs igazuk, de valahogy mégsem találjuk meg egymást💁‍♂️

22/f

2023. jún. 12. 07:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok.És kb alig írt valaki itt eddig a gyiken kommentjeimehz.Tehát,lehet írni.30f
2023. jún. 12. 07:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!