Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik melegszauna éri meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik melegszauna éri meg a legjobban és mikor?

Figyelt kérdés
19 és 18 éves bi fiúk vagyunk és nem tudjuk mikor menjünk és melyikbe. Melyiket ajánljátok?
tegnapelőtt 16:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Tudtommal mindegyikben az átlag életkor 50 körül szokott lenni, így ha nem ők a zsánereitek, akkor inkább használjátok Grindr-t.
tegnapelőtt 16:53
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
A 67 fokos
tegnapelőtt 17:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Honlapjukon ki van írva mikor van "fiataloknak" nap.

Vagy korosztály szerinti.

tegnapelőtt 17:38
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Megnéztem

Hogy árban olcsóbb legyen ahoz mind a kettőnél tagságit kell venni.

Akkor a 69ben hétfő 25év alattiakank

Magnumban kedd a 29év alatiaknak olcsóbb a belépő jóval.

Mivel gondolom tagságit nem akartok venni, én így a szombat estét ajánlanám biztos hogy sokan lesznek.

Attól hogy a hétfő, és a kedd akciós lenne neketek beengedik az idősebb korosztályt is.

Ha csak meg szeretnétek nézni oké, de én NEM ajánlanám neketek egyiket sem, tudom utáljátok ezt hallani de túl fiatalok vagytok oda.

Inkább keresetek a Grinderen aki nektek tetszik.

tegnapelőtt 17:57
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
4# Mert a Grinder mégis mennyivel jobb? Tele van kamusokkal, lehet egy személynek 4-5 különböző profilja van. Lehet nem is ő van a profilképén, hanem egy random képet leszedett a Googleről. Photoshop, AI generált képek. Csomóan nem akarnak ott komolyat, és általában azok a melegek ismerkednek online randioldalakon, akik még nem vállalták fel magukat, vagy nem komolyat keresnek, megbízatatlanok. Élőben kell ismerkedni, mert úgy nem tudnak átverni.
tegnapelőtt 20:07
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
5# Plusz rengeteg a képgyűjtögető zaklató, aki csak képeket akar kicsalni tőled.
tegnapelőtt 20:31
 7/20 Thranduil100 ***** válasza:
88%

“Élőben kell ismerkedni, mert úgy nem tudnak átverni”… 😆

Mégis hol? Szaunák, klubok, egyesületek? Mindegyikhez volt szerencsém és pasik terén a nívó nem volt túl magas (persze kivételek mindig akadnak, de akkor már nem egyszerűbb online keresni olyan személyeket, akik megütik a (reális!) mércét?)más hely pedig szinte kilőve, hiszen (jó esetben) az ember homlokára nincs ráírva, hogy homoszexuális.

tegnapelőtt 21:07
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
7# Miből gondolod, hogy Romeon, vagy Grinderen magasabb a színvonal? Romeón voltam, csomó erőszakos képkunyeráló volt. Sokan nem tesznek ki képet, ha meg kitesz, simán lehet AI-kép, vagy a Googleről egy random fotó.. Ugyanannak az embernek meg lehet több profilja van. Ha annyira szerencsés a társkeresésben, akkor miért ilyen netes húspiacon ismerkedik, miért nem személyesen. Azért, mert gyáva, és mert sunyi, illetve megbízhatatlan, a képekre utazik csak.
tegnapelőtt 21:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
8# Vagy, nem akarok rosszhiszemű lenni, lehet nem vállalta még fel magát, azért bújdos, de épp ezért komolytalan, nem alkalmas párkapcsolatra, de sokszor még valami lazábbra sem.
tegnapelőtt 21:15
 10/20 Thranduil100 ***** válasza:
100%
Nem feltétlen magasabb a színvonal, de online gyorsabban tud “szűrni” az ember. Azért nem ismerkednek személyesen, mert Budapesten kevés az olyan hely ahova leginkább melegek járnak, valamint adódik a kérdés, hogy normális értékrenddel bíró személy valóban szaunában, melegbuliban (ahol az emberek döntő többsége illuminált állapotban van) akarja (és bízik abban, hogy fogja) megtalálni a párját? Másrészt ha nem pesti vagy, illetve nem a főváros környékén laksz, akkor nem nagyon akad más mód, minthogy online ismerkedj. Tudom, az is egy fertő, de a bulik is tele szoktak lenni furcsábbnál furcsább alakokkal. Nekem az az érzésem, hogy azok szokták hangoztatni, hogy élőben ismerkedjen mindenki, akik interneten nem túl sikeresek…Aki nem inge..
tegnapelőtt 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!