Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik melegszauna éri meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik melegszauna éri meg a legjobban és mikor?

Figyelt kérdés
19 és 18 éves bi fiúk vagyunk és nem tudjuk mikor menjünk és melyikbe. Melyiket ajánljátok?
jan. 4. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
10# Szerinted a netes meleg társkeresőkön annyival magasabb lenne a színvonal? A Romeo, Grinder is alapvetően egy húspiac. Egy dolog miatt tudom becsülni azokat, akik személyesen ismerkednek: nem bújnak a klaviatúra mögé, hanem vállalják magát élőben. Klaviatúra mögül mindenki azt mond, amit akar.. Lehet, hogy nem is ismerkedni akarnak, csak nézelődni, ismerkedni a meleg világgal. Vagy leskelődni. Azt írod, milyen értékrenddel bíró emberek járnak melegszaunába, meleg bulikba.. Miért, az online húspiacon, kvázi szexpartnerkeresőn milyen értékrenddel bíró személy ismerkedik? Másrészt, azt mondtad, te jártál ilyen helyeken. Akkor magadat is közéjük sorolod?
jan. 4. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10# Vidéken online sincsen túl nagy mozgás. És általában ezeken a platformokon ugyanazok az arcok vannak.
jan. 4. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
szaunakba, meleg bulikba a 99% tényleg nem komoly szandekkal megy, max. egy éjszakára keresnek partnert
jan. 4. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
13# Ez igaz az online társkeresőkre is. Mindegyik képet kunyizott, ráadásul erőszakosan, már-már zsarolgatva.. Innen lehet látni, hogy valami nem tiszta náluk fejben, vannak bolondok szép számmal köztük is. Akinek van egy erős, határozott kisugárzása, és bevonz egy másik meleget az életébe, annak igazából nincs szüksége ezekre a netes randioldalakra. Mert lényegében felesleges körök ezek.
jan. 4. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem azt mondom, hogy akkor rögtön le a szauna, de biztos vannak LMBTQ-szervezetek, ahol lehet találni barátokat, vagy esetleg párt magadnak. Talán érdemes egy ilyennel felvenni a kapcsolatot. De lehetnének pl meleg kávézók, ami szerintem egy jó ötlet lenne.
jan. 4. 22:07
 16/20 Thranduil100 ***** válasza:
100%

Ismétlem, nem feltétlen magasabb a színvonal, viszont szerintem sokkal eredményre vezetőbb online ismerkedni.:)

Voltam ilyen helyeken, akkor még naivan azt gondolva, hogy hátha összejön esetlegesen komoly dolog.Utána pedig úgy voltam vele, hogy ha én normális, monogám kapcsolatot szeretnék, akkor tényleg az erre alkalmas személyt ilyen helyen fogom megtalálni? Ált. ugyanazok a pasik verbuválódnak össze ezeken a helyeken. (Sokan , nem véletlen, el se járnak ilyen helyekre. Olyan emberek, akik amúgy jó arcok.. )Lásd, nem így lett. Online ismertem meg a barátom.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy azok a meleg személyek akiket becsülsz hol ismerkednek.

jan. 4. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
16# Ha meg neten ismerkedsz, akkor lehet el se jön a megbeszélt talira, hanem beijed, és hirtelen felszívódik. Velem volt ilyen, törölte magát az illető. Lehet, hogy csak a képedre veri és ennyi.. Mi van, ha egy elmebeteg van a vonal túlvégén, és elcsal egy távoli erdőbe, elrabol, megerőszakol stb..? Mi van, ha bezár? Sosem lehet tudni. Meg eleve gyanús az, aki rögtön a lakására akar hívni. Meleg szaunában még nem voltam, sem melegbárban, így ezekről nem tudok tapasztalatot mondani. Szerintem érdemes elsősorban felkeresni egy szexuálpszichológust, és beszélni a társkeresési nehézségekről, illetve lehet LMBTQ-szervezetekhez fordulni, ők biztos tudnak tanácsokat adni, az is lehet megismersz ott jóarc embereket.
jan. 4. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Ki talakozik egy vadidegennel erdobe??
jan. 4. 22:33
 19/20 Thranduil100 ***** válasza:
36%
Aki olyan hülye, hogy elmegy idegennel egy távoli erdőbe, az meg is érdemli, hogy megerőszakolják.. 😆
jan. 4. 22:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Én pl sose talalkozok olyannaki erosebb nalam szoval ha erdibe akar talizni nekem mindegy ugyse esik bajom 🤣
jan. 5. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!