Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor az emberek azt mondják hogy az x vagy y melegszauna rossz, akkor sosem ténylegesen magáról a vendéglátóhelyről, hanem azokról a vendégekről mondanak rosszat akik épp aznap ott jártak (vagy épp nem jártak ott)?
Nem tűnik logikusnak az, hogy ahelyett hogy ténylegesen a vendéglátóhely adottságai helyett az éppen odatévedt más vendégeket írják le, majd magát a vendéglátóhelyet hibáztatják miatta.
Például, az tök logikus, ha valaki nem szereti a 69-et mert kevés fajta szauna van, vagy valaki nem szereti a magnumot, mert ott túl kicsi a medence. De az, hogy "épp aznap nem az én ízlésemnek megfelelő emberek voltak ott" vagy "a srác aki tetszett nekem nem tetszettem neki" vagy "épp aznap nem voltak ott fekete srácok", és ezeket a vendéglátóhely hibájának tartják...
Miért? Miért logikus ez?
Általában leszokták írni, hogy miért érezték rosszul magukat, onnan kiderül, hogy nem a hellyel volt gondjuk.
De ha mondjuk a személyzet bunkó és nem csak egy-egy alkalmazottról van szó és többször is előfordul, az már bizony a hely hibája (nem erre a két szaunára gondolok).
Viszont az is tény, hogy a Szauna69-ben az átlag életkor alacsonyabb, mint a Magnumban. Hogy ez miért alakult így az évek során, nem tudom, de ez is hozzátartozik az adott hely jellegzetességéhez.
Az olyan dolgok mint hogy a személyzet viselkedése, az általuk végzett takarítás és hasonlók persze, mind a helyről szólnak, azokat teljesen megértem.
De mikor valaki olyat mond, hogy "a magnum szar, mert nem kellettem senkinek se" vagy "a 69 szar, mert nem tetszett ott senki" vagy "a magnum szar, mert a srác akihez odamentem nem tetszettem neki" az miért logikus?...
Szerintem az lehet a hely hibája egy bizonyos szinten, ha a klientúra csapnivaló. Gondolok például arra, hogy az infraszaunába nem lehetett bemenni, mert két öreg fószer szopkodta egymást, 5 perccel később kijöttek, de az egész föld csupa sperma volt. Azért ez egy nívót már indikál, hogy kik járnak oda... aztán majd az valamikor takarítva lesz, de úgy gondolom, hogy
1. ha már ennyire elkap a hév, akkor magam után feltakarítom
2. nem is csinálom bárki előtt, hanem bemegyek egy zárható kabinba...
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!