Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy amikor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor az emberek azt mondják hogy az x vagy y melegszauna rossz, akkor sosem ténylegesen magáról a vendéglátóhelyről, hanem azokról a vendégekről mondanak rosszat akik épp aznap ott jártak (vagy épp nem jártak ott)?

Figyelt kérdés

Nem tűnik logikusnak az, hogy ahelyett hogy ténylegesen a vendéglátóhely adottságai helyett az éppen odatévedt más vendégeket írják le, majd magát a vendéglátóhelyet hibáztatják miatta.

Például, az tök logikus, ha valaki nem szereti a 69-et mert kevés fajta szauna van, vagy valaki nem szereti a magnumot, mert ott túl kicsi a medence. De az, hogy "épp aznap nem az én ízlésemnek megfelelő emberek voltak ott" vagy "a srác aki tetszett nekem nem tetszettem neki" vagy "épp aznap nem voltak ott fekete srácok", és ezeket a vendéglátóhely hibájának tartják...

Miért? Miért logikus ez?

2023. júl. 19. 20:52
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok

Már hallottam többször az ilyen helyeket. Van aki jobban be tudja mutatni? Képek?

Vagy részletesen leírja hogy mik hogyan zajlanak ott?

jan. 19. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!