Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly nyáron elkezdtem beszélgetni egy 40+ férfivel. Én meleg vagyok, ezt tudta is nagyon jól, sőt, azt is tudta, hogy nekem ő nagyon bejön, meg hogy érzéseim lettek iránta. Szerintetek meleg/biszex ő is? Az első kommentben kifejtem! :D
Sosem találkoztunk, nagy volt közöttünk a távolság. Másfél hónapig beszélgettünk. A legelején letisztáztuk, hogy ő hetero, ugyhogy ne nyomuljak. Viszont….
Akárhányszor szexuális utalások történtek, az mindig felőle jött.
Példaul: Írtam neki, hogy mogyoró színű a szobám, erre ő visszakérdezett, hogy “mogyoró, mi?”
Ilyen nagyon sokszor volt, 10/8x ő kezdte. Nyilván belementem, meg nem tiltakoztam, tetszett is a dolog, csak nem értettem, hogy a heterosag mellett ez hogy fér bele. Nem egyszer emlékzetetett, hogy ezek csak poénkodások részéről, ne gondoljak bele többet, ő hetero!! Azt mondta, ő nagyon elfogadó a melegekkel és támogatja őket, neki is nem egy meleg es leszbikus baratja van.
Közben bennem érzések alakultak ki felé, és mondom, ő ezt tudta is, mert beszéltünk róla nem egyszer. Mondta, hogy ő emiatt nem akarja velem megszakítani a kapcsolatot. Nagyon sok minden téma volt kettőnk közt, beszéltünk egymásnak az eletünkről is. Azt is mondta nem egyszer, hogy nagyon jó lelkű nagyon szerethető ember vagyok. A beszelgetesunk első hetében kiderült, hogy masfel honap mulva ő vegleg elhagyja az orszagot. Emiatt atmenetileg meg fog szakadni köztünk a kapcsolat, de ahogy rendeződnek a dolgai es lesz nete, en leszek az első, akinek irni fog. Elhittem es vartam. Mindenben, amit magarol es az eleterol elmeselt, igazat mondott, tehat egy ugymond őszinte masfel honapos beszelgetesunk volt.
Nagyon nagyon sokat sirtam, mert tudtam, hogy elutazik, es bar sosem talalkoztunk, ez a teny megis nagyon megviselt. Tudta ezt is, hogy emiatt mennyire szenvedek.
Bő 1 honappal azután, hogy elköszöntünk, észrevettem, hogy le lettem tiltva.
Amit mai napig nem sikerült megértenem, feldolgozni sem igazan. Semmi ilyenre utalo jel nem volt. Sőt….
Ő volt az, aki azt irta az utolsó üzeneteiben, hogy ígéri, ahogy tud, én leszek az első, akinek írni fog. Erre tessék! Ti mit gondoltok erről? Mert én teljesen tanacstalan vagyok.
Felejtsd el szerintem.
Nekem is volt hasonló. Rossz érzés mikor eltűnik és rájössz, hogy ennyi volt. De idővel jobb lesz.
Kitartást neked!
Nekem melegként egy meleggel volt hasonló. Megijedt a kapott szeretettől és a saját érzéseitől, pár találkozás után.
Eltűnt a ködben, pedig az utóbbi évek legszimpatikusabb embere volt az életemben.
Szia!először is röviden,tömören ,szerintem ez a hajó elment ,és nem is akárhogy.....Nagyon átvert .
Szerintem tuti volt benne homoszex hajlam.Az ember heteroként nem célozgat ilyenekkel.pláne ha tudja hogy a másik meleg.jol írta valaki hogy talán még nem fogadta el magát.Azt tudom javasolni hogy ismerkedj ,barátkozz .Próbáld az érzéseidet mindig az adott szinten tartani reális esélyeket tekintve.Valószínűleg te egy érzelmileg nagy lángon égő fiú vagy ami persze nem baj,sőt....sokunk álma egy ilyen fiú ,férfi-de próbáld helyén kezelni a dolgokat.vértezdd fel magad mert sajnos a te értékrendednek megfelelő férfit nagyon nehéz megtalálni ,szóval vértezdd fel magad az ilyen helyzetekre.barátkozz,ismerkedj,beszélj,írj....keresgélj.😉
Ebben az egészben és más, hasonló történetekben is az a szomorú és mélyen elgondolkodtató, hogy az ilyen emberek után vágyakoznak, sírnak, miattuk lesznek lelkileg zárkózottak .
Aki nem játszik más érzéseivel,nem házas vagy " kíváncsi " azt pedig negálják, vagy durván lesz.rják. Ha éppen ki nem röhögik azért,mert érzései vannak.
Nagyon sok meleg ember tapasztalata ez,sajnos :/
idézet az Üvegtigrisből:
"hát ezzel speciel átbasztak"
ezt nem gúnyosan mondom, inkább csak viccesen tömörítem a gondolatomat, és sajnálom, hogy így játszadoztak veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!