Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg körökben mit gondolnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg körökben mit gondolnak Steiner Kristófról?

Figyelt kérdés
jan. 4. 23:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Úgy értem, kedvelitek, értelmesnek tartjátok?

Szerintetek tett valamit, hogy a melegeket jobban elfogadják?

jan. 4. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose követtem őt. Csakis azért tudom a nevét mert folyton felhozzák mások. Még itt is jelent meg róla nem egy kérdés.

Én teljes mértékben figyelmen kívűl hagyom, nem játszik semmilyen szerepet az életemben. Mintha nem is létezne. Nem áll közel hozzám ez az alak. Nem is tudom miért kell vele törődnöm.

jan. 4. 23:57
 3/12 Jani Belucci ***** válasza:
82%
Olyan mint egy meleg Jack Sparrow kapitány. De egyébként egy értelmes ember. Viszont nem hiszem, hogy azzal, hogy évente hazajön beszédet mondani, kamionon táncolni és DJ-skedni, olyan túl sokat tenne a közösségért.
jan. 5. 08:23
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Egy nyomoronc.
jan. 5. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Helyes srác volt egykor, anno a vivás korszakban be is jött nekem tiniként.. Ami mára lett belőle.. Elég szánalmas. Kinézetileg is, meg ez a kitudjamilyen pszichózása is, mintha valami közhelyszótárt olvasnék..
jan. 5. 10:36
 6/12 anonim ***** válasza:
16%
csúnya zsidó, és ne töröljétek a hozzászólásomat még 1x!
jan. 5. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Ritka szar az ágyban..
jan. 5. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően jószándékú, de szerintem nem fut százzal. :) Van egy külön világa, amiben jól érzi magát (és ez nem mindig esik egybe a valósággal, realitással).
jan. 6. 00:44
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Nekem túl sok, nem szimpatikus.

Egy férfi, legyen férfi. Visszafogott, kedves, intelligens, férfias kinézetű, férfias viselkedésű. Ebbe nem fér bele a körmök színesre lakkozása, és még sorolhatnám.

jan. 7. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
A regi kapcsolataban ok volt a srac, miota szakitotta nekem a teljes igenytelenseg es fuvezes jut rola eszembe. Egyebekben nem szamottevo a melegek eleteben.
jan. 26. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!