Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai Steiner Kristóf bejön neked?
Figyelt kérdés
Én olyan 2004-2006 körül nagyon szexinek tartottam, szexi fiú volt, sajnos ma már nem tudnék vele mit kezdeni, az idő neki nem tett jót. :(2024. márc. 13. 15:33
2/15 anonim válasza:
Régen sem jött be!
Egy tetű magamutogató langyi aki csak árt a melegeknek!
3/15 anonim válasza:
Szerintem semmikor sem volt helyes. Ez a hosszú haj viszont tényleg nem áll neki előnyösen.
Inkább gondolnám őt transzneműnek a képek alapján, mint melegnek.
4/15 anonim válasza:
Nekem most jobban bejön, mint a viva tv-s korszakában, pedig nem zsánerem ez a hippi fesztiválos kinézet.
5/15 anonim válasza:
Amig a VIVA tv nél volt akkor néztem. De azóta nem tudok róla annyi mindent.
6/15 anonim válasza:
Sose jött be, nekem ő mindig az a meleg volt, aki megtestesíti a velünk kapcsolatos sztereotípiákat.
7/15 anonim válasza:
A gondolkodása tetszik, az életfelfogása.
Én a férfias pasikat szeretem, így külsőre nem az esetem.
8/15 anonim válasza:
Fiatalon.Még fantáziáltam is róla.
9/15 anonim válasza:
Kellemes, férfias arca lett, de a frizurája borzasztó.
10/15 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, hová lehet tenni az ilyesmit, mert aki igazi férfit akar, az azt hiszem, nem rá pályázik, aki a nőies fiúkat szereti, az ha meglát egy bajuszt, kiszalad a galaxisból, aki meg a kettő között szeretne egy férfiatlan helyes srácot, az meg duplán nem kíváncsi a bajusz és a rózsaszín köd groteszk keverékére. Nem bántásból mondom, sok sikert, meg minden, de én ezt nem tudom hová tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!