Steiner Kristóf meleg-aktivistát is valójában Soros pénzeli?
2021. aug. 25. 07:46
2/8 anonim válasza:
Jaj, nem ez a csávó az hogy ha valami tünti van akkor mindig ott van és csinálja a fesztivált?
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Tudom kire gondolsz, de nem ő az.:)
2021. aug. 25. 08:51
4/8 anonim válasza:
Steiner passzivista,mert a szexuális preferenciája a passzív oldal.
Legalábbis ezt hallottam, én nem tudhatom, mert nem szeretem a búzikat és féltem a gyermekeimet
5/8 anonim válasza:
Mert ebben az országban kit nem, akinek a pofája nem tetszik a főtolvajnak?
6/8 A kérdező kommentje:
#4 Nincs neked gyermeked szerintem, sőt te nőt se sokat láttál még élőben az tuti..:D
2021. aug. 27. 03:39
7/8 anonim válasza:
Szerinted ha vki kap valamiféle komoly nehezéket a sorstól a nyakába, legyen az akár kerekesszékesség, árvaság, leukémia... az nem bőven elég ok arra, hogy akár önmagától és önerejéből is elszánt aktivistája legyen a saját és sorstársai boldogulásának?
8/8 anonim válasza:
Vegán étrenden tartotta a kutyáját. Nemmtudom pénzeli e bárki de az állatkínzókat nem szívlelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!