Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt uszodai kalandja?
Figyelt kérdés
Mi volt hány évesen történt?
Aktív vagy passzív szerepben voltatok?
tegnapelőtt 23:54
A kérdező szavazást indított:
Volt aktívként
Volt passzívként
Nem volt még
25 szavazat
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem volt még.. Nem is tudom, hogy lehetne ilyet kivitelezni, összehozni a gyakorlatban.
3/13 sandrisbp válasza:
zuhanyozóban néztük egymást, aztán erekció, aztán bementünk egy wcfülkébe és kivertük egymásnak. Ilyen volt régebben, nem is csak egyszer.
4/13 anonim válasza:
Nekem sem úgy volt kalandom, hogy aktívként vagy passzívként, hanem zuhanyzóban egymás bámulása, kölcsönös merevedés, maszti egymás előtt vagy egymásnak kiverés.
5/13 anonim válasza:
3# És történt ez egy totál vadidegennel? Egy nyilvános közstrandon? És teljesen spontán? Bocs srácok, de nehéz ezt elhinni.
6/13 anonim válasza:
5# És gondolom nem a Magnumban voltatok...
7/13 anonim válasza:
Volt, passzívként a Széchenyi fürdőben, férfi napon, jó pár alkalommal.
8/13 sandrisbp válasza:
Az 5-ösnek (és a 6-7-esnek is): a Sportuszodában, a Palatinuson és a Komǰádiban is többször. A Széchenyi strand részén is a napozóban. Amíg nem jött a rendszerváltás és nem alakult ki az LMBTQ gettó, más élet volt. Nyílt utcán is szedtem fel srácokat néha.
A fürdőket (Rudas, Rácz, Király, stb) nem érdemes ide keverni. Ott inkább nehezebb volt nem valami szexbe keveredni, nem felszedni valakit volt nehéz.
9/13 anonim válasza:
Én akkor is kétkedve olvasom az ilyeneket. Én elég sokszor járok/jártam uszodába, strandra, konditerembe, meg ilyen helyekre, mondhatni rengetegszer voltam már ilyen helyeken. De nem nagyon tapasztaltam még hasonlót se. Maximum olyan volt, hogy a szemközti zuhanyban odapillantottam a másikra, mondjuk pár másodpercre, de nem bámultam hosszasan, feltűnően. És olyat se tapasztaltam, hogy a másik stírölne engem percekig. Olyat meg pláne nem tapasztaltam, hogy egy másik meleg rámmozdulna szexuálisan, én meg azért nem próbáltam meg, mert ha véletlenül heteró a srác (amire nagy esély van, mert sztem főleg heteró a látogatóközönség), akkor nem a farkamat fogja kiverni, hanem a fogaimat, de úgy, hogy körmérkőzést játszhatnak majd a bentmaradásért.. Olvastam ilyesmiről, talán a Rudasban volt hasonló eset [link] . Ezt nem én találtam ki, én is csak olvastam a hírekben.. És hogy szigorítás volt emiatt. A kérdés meg gondolom arra irányult, hogy volt-e spontán kalandod egy vadidegennel valamelyik uszodában.. Mert ellenkező esetben nem nagy kunszt, ha előtte Romeón/Grinderen megismered azt a valakit. Senki arcára nincs ráírva, hogy meleg. Az enyémre sem. Ellenben senki nem akar egy öklöst kapni, ha nem jön be a dolog. Ha ilyen egyszerű lenne az ismerkedés, ahogy itt leírják, akkor minden melegnek lenne párja. (Ámen..)
10/13 anonim válasza:
És nem homofób vagyok, hiszen én is meleg vagyok. És akár részt is vennék egy ilyen spontán kalandban, viszont ennek az esélye kb a nullához konvergál.. Alapból a magyar egy elég prűd társadalom a Nyugathoz képest. És nem a Magnum, vagy a Szauna 69 volt a kérdésben. Ezért ráncolom én a szemöldökömet, melegként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!