Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktatok találkozni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok találkozni olyan melegekkel randizás során, akik mindenkiben találnak valami kritizálnivalót, ők beszélnek arról milyen jó az önismeretük, de lényegében csak a sajàt gyengeségüket palástolják el?

Figyelt kérdés
Ha meg te megnyílsz előttük őszintén, akkor megijednek és kihátrálnak.

2023. ápr. 5. 09:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Én egy ilyennel randiztam több hónapot. Nagyon toxikus volt az egész. Konkrétan már azt is red flagnek tekintette, hogy posztolok az Instagramra rendszeresen. (Utazos kepeket vagy tartalmakat). Ezzel nalam el is vagta magat.
2023. ápr. 5. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, egyre több ilyen van sajnos.

Ezért nem tudok kapcsolatra ismerkedni - persze,biztos bennem is van hiba.Mert nem szeretem az öntömjénezőket,általában az ürességet leplezik.

2023. ápr. 5. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
"milyen jó az önismeretük" - Ohh igen, felmond mindenféle gáz coachingdumát, de semmiféle önirónia, önreflexiót nem gyakorolnak maguk felé, de persze mindenki mást 5 percen belül tudnak analizálni. Menekülök az ilyenektől. Nyilván kár értük, ha amúgy jól néznek ki.
2023. ápr. 5. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a nárcisztikusság egyik jele, ha valaki rendszeresen képeket rak fel az életéről Instagramra, Facebookra. Ez valamilyen szinten önimádat, magamutogatás, még ha nem is rólad készült fényképekről van szó.

Ez már nem az első ilyen kérdésed; önigazolást keresel a válaszokban?

Persze mindig a másik a problémás, itt mindenki tökéletes. :)

2023. ápr. 5. 11:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki kepeket posztol, attol nem biztos h narcisztikus. Persze ertem mire celzol, de ha en posztolok, nagyon ritkan teszek ki magamrol kepet. Egyebkent alapbol ezzel sincs szerintem gond. Csak a masikat ne ossza mar ki, ha neki ez nem tetszik. Na meg lehet valakinek 0 kepe instan, ettől meg lehetnek narcisztikus vonásai.
2023. ápr. 5. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Sok ilyen van. Ilyen-olyannak ellmond, de ő úgy ismerkedik, hogy a lábfejéről mutat képet. Őneki van fent képe. Ezért elvárja a te arcképes vállaszod. Meg legyél fiatal, sportos, ápolt, diszkrét, egy csettintéssel elérhető legyél, csináld vele a kovsijában vagy egy bokorban, ő meg 56 éves kopasz, rongyokban öltözik és 110 kiló. De neki vannak igényei veled szemben.
2023. ápr. 5. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szemléletes és találó, amit a 6-os írt. Elképzelni is könnyű:)

"Sajnos" tényleg valós,amit írt - főleg az idősebbek kulturálatlanságáról,igénytelen megjelenéséről..

2023. ápr. 5. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán tudok erről beszélni, mert nagyon kritikus ember vagyok. A szilárd, mérhető, megismételhető, statisztikailag helyes módon következtetett tényekben hiszek (lásd pl.: publikációs torzítás, tehát a statisztikai próbákat is óvatosan kell kezelni). De magammal szemben is nagyon kritikus vagyok, közel sem tökéletes az önismeretem, rengeteg dolgon kell még dolgoznom (kudarckerülés, időmenedzsment, érzelmi megközelíthetetlenség, hogy mást ne mondjak), az öniróniám pedig tényleg határtalan. :D Gyakorlatilag lehetetlen megsérteni. És nem kertelek, én nem vagyok erős ember. A krízishelyzeteket magukat jól kezelem, és a lélekjelenlétem jobb, mint az átlagos ilyen helyzetekben, de miután az egész lecsengett, nagyon sok idő kell, míg újra összekapom magam.

De szó sincs arról, hogy a kritikus gondolkodásommal bármit is palástolnék. Aki ismer, pontosan tudja, hogy olyan hangulatban vagyok, amilyennek látszom. Ha harapós kedvem van, akkor azt mindenki tudja, és ha jó kedvem van, akkor olyan harsányan tudok röhögni, hogy a fél épületben azt hallgatják. A kritikus gondolkodásomnak egy célja van: hogy képes legyek a valóságra adekvát módon reagálni. Az pedig úgy nem megy, ha érzelmekkel közelítek meg ténykérdéseket. Első körben ridegen, objektíven meg kell vizsgálni a tényeket, és utána lehet olyan megoldást keresni (ha van), ami összeegyeztethető az érzéseimmel.

22/p

2023. ápr. 6. 01:03
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha a 8-as válaszoló a testiségben is ilyen stílusú,akkor implicite és objektív hozzáállás alapján olyan érzés lehet vele lenni,mintha egy grafikonnal bújnál ágyba.

Volt egy ismerősöm,az határidő naplójában betervezte,hogy mikor él a párjával házaséletet.Aztán egyszer a munkahely ezt keresztbehúzta és valaki helyett a szabadnapon be kellett jönnie.

Ott tombolt és mi hallgattuk : " Mi van ide beírva holnapra? Nyalás,szopás,bxás,erre be kell jönnöm dolgozni. Ez felborítja a rendet."

Mondanom sem kell,hogy a párja hamar otthagyta,mert nyilván nem szociológiai és társadalomtechnikai alapon akart élni.

Először nevettem a 8-as válaszán,de aztán elszomorodtam.Fiatalon ilyen valaki....

2023. ápr. 6. 05:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9) Minden vagyok, csak nem jólszervezett, nemhogy kényszeres. :D Szó sincs ilyen szintű dolgokról. Egyszerűen tényalapon gondolkodom, és nem keverek oda érzelmeket, ahol nincs helyük. De az ágyban nagyon is helyük van az érzelmeknek, ahogy egy párkapcsolat is az érzelmek közös megéléséről szól (részben). :)
2023. ápr. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!