Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Randizás után legyünk barátok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás után legyünk barátok..tényleg van ilyen, vagy ez mese?

Figyelt kérdés

Néhány randi után közölte a srác, hogy neki mások az igényei mint nekem, de barátilag továbbra is tartaná velem a kapcsolatot.

Itt most csak meg akart engem vigasztalni, vagy komolyan gondolhatta? Én nem nagyon írtam már neki, de azért ő naponta egyszer rámír, hogy minden rendben van-e.

Én olyan szempontból továbbléptem, hogy már most megyek ma egy újabb randira, ami ki tudja lehet sokkal jobb lesz ennél. Viszont szerintem van néhány tulajdonságunk, amiket megszerettünk, és nem akarjuk elfelejteni.

Igazából 7 órányira lakik tőlem, szal max 2 hónaponta tudnánk összehozni egy talit barátként. Mit gondoltok?

2023. febr. 13. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ír akkor szerintem komolyan gondolta.

De ha te nem akarod akkor mond meg neki

2023. febr. 13. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nincs ellenemre. De akkor is, most így nagyon fura a kommunikáció. Mikor randiztunk, reggeltől estig írogattunk, most meg kb 1-1 életjeladás van. Én örülnék ha nem dobnánk egymást egymás életéből, ugyanakkor most azt érzem, mintha mindketten a másikra várnánk, hogy írjon. Ez pedig nem természetes.
2023. febr. 13. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján tényleg barátkozna veled, szerintem a táv nem akadály, online is simán lehet beszélgetni, néha pedig egy egy közös programot összehozni.
2023. febr. 13. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ki ez a srac, en ilyen baratra vagyom. Nem akar tobbet, csak baratsagot es nem lepi at a hatarokat. Nekem brmutathatnad!!!! Jo lenne egy ilyen haver akivel meg lehet dumalni dolgokat es tudom farasztani a hulyesegekkel..😅
2023. febr. 13. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne kiabáljuk el. Majd 1-2 hét és kiderül, hogy tényleg akar-e haverkodni.
2023. febr. 13. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Nyugi a srác max csak jó fej akart lenni. 1-2 hét és már emlékezni sem fog rád.

Ilyen nem nagyon létezik hogy "legyünk csak barátok".. Az egyik legbénább és legszánalmasabb szöveg ami létezik. Az egyik fél úgy is mindig többet fog akarni.

Nem írtad hány évesek vagytok.. Mások az igényei. Milyen igényei lennének? De szerintem itt inkább a távolság a gond. 7 órás távolság nem kevés,és a 2 hónap találkozás.. Háát igen kevés.

2023. febr. 14. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
30-28.
2023. febr. 14. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!