Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsen hol van lehetőség homoszexuálisokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Például melegbár, melegszauna, etc...2023. márc. 28. 10:32
11/21 anonim válasza:
#10 Prideon helyesen. Szívesen.
12/21 A kérdező kommentje:
#9: Személyes ismerkedést preferálom. Az interneten túl sok a ghostingoló kamus.
2023. ápr. 2. 07:22
13/21 anonim válasza:
Akkor lényegében számodra nincs ismerkedési lehetőség, ha az internetet kizárod. Ez van. Mivel egy olyan országban élünk ahol a homoszexualitás erősen megnyomorított és nem igazán elfogadott, így melegbárokat, bulikat, csoportokat sem lehet nagyon létrehozni.
14/21 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: ha ez a vágyad, menj a Fidesz székházba... ott találsz mindenre jelentkezőt.
15/21 anonim válasza:
13-as voltam és nem értem kitől kaptam a leértékelést és mire. Akkor aki leértékelte, mondjon már egy ismerkedési lehetőséget az interneten kívül itt Pécsett! Bátran hallgatom! Mert itt élek, de itt semmi nincs, szó szerint semmi! Ha esetleg valaki azzal nem ért egyet, hogy nem erősen megnyomorított országunkban a homoszexualitás akkor próbáljon meg egy azonos neművel kézenfogva menni az utcán! Vagy próbáljon meg nyitni egy melegbárt és működtetni azt! Meglátjuk majd akkor kinek lesz igaza.
16/21 anonim válasza:
Kedves nedves kérdező! Eleve öregapám mentalítással kezded, kizárod a netes lehetőséget.....hát apám , akkor marad az hogy random megszólítasz embereket az utcán, mint a 30-as években . Sok sikert ehhez. Néha írjazért még itt , hogy hova jutottál . :)
17/21 anonim válasza:
"Ha esetleg valaki azzal nem ért egyet, hogy nem erősen megnyomorított országunkban a homoszexualitás akkor próbáljon meg egy azonos neművel kézenfogva menni az utcán!"
Múltkor az egyik forgalmas gyorsétterem előtt két srác csókolózott, voltak akik megbámulták őket, de semmi atrocitás, beszólás nem történt. Igaz ez a fővárosban volt.
"Vagy próbáljon meg nyitni egy melegbárt és működtetni azt! Meglátjuk majd akkor kinek lesz igaza."
Vannak meleg szórakozóhelyek, rendezvények az országban, sőt két meleg szaunánk is van, gond nélkül üzemelnek, miközben tőlünk nyugatabbra egyre több a melegek elleni támadás:
18/21 anonim válasza:
meszesi város részbe néz körül.
19/21 Jani Belucci válasza:
#17: Vidéken nagyon nem ez a helyzet. Budapest az teljesen más világ.
20/21 anonim válasza:
Az az igazság, ezen a téren nem különbözik a főváros és vidék, hiszen mentalítás és IQ függő ez a téma . Itt Bp-en is érhet atrocitás és vidéken is , nem mindegy hol vagy és kivel, és mit csinálsz . Én melegként 18 éve lakom már itt és egy kezemen számolom meg hány alkalommal láttam meleg vagy leszbikus párt az utcán . Az, hogy ki hogy reagálja le az eltérő. Nekem mondjuk eszembe nem jutna a páromat csókolni vagy kézenfogva menni de ugye a heterok se mind így közlekednek. Az ismerkedéshez bizony kell a net , ha teszel ellene ha nem . Mert amúgy hogy képzelted? Állsz egy buszmegállóban és odamész bárkihez aki szted az és tetszik ? Hááááát sok sikert. De impotenssé teszed a helyzeted ez miatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!