Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Költözött már valaki Budapestr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözött már valaki Budapestre vidékről melegsége (ismerkedési lehetőségek) miatt? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Én vidéken, egy kis faluban egy kisebb megyei város mellett élek. Sajnos itt a környéken elég kevés a lehetőség ismerkedni, a társkeresőkön is kb. ugyanazok az arcok vannak évek óta, és úgy érzem, nem bírom itt tovább, új fejezetet kell kezdenem az életemben.

Gondoltam Budapestre költözök, hogy több esélyt adjak magamnak az élethez. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Tanácsok, aki már ezt átélte, és felköltözött?

Szerintem: Budapesten több a lehetőség akár szórakozni, akár ismerkedni akar egy meleg (LMBTQ) ember. Nem azt mondom, hogy ott majd 2 nap alatt megtalálom az igazit, de mégis eleve több az ember, nagyobb az esélyünk igazából bármire, amit szeretnénk. Én alapvetően komoly párkapcsolatot szeretnék, de ez most mindegy is.

Eleve vannak melegbárok/melegbarát kávézók, programok, események, közösségek. Általánosságban is több a lehetőség eltölteni a szabadidőnket, randi helyszínt választani mondjuk: számos múzeum, kiállítás, parkok, koncertek, fürdők, üzletek, mozik, színházak.

És a tömegközlekedés is nagyon jó, hiába kell Budapesten belül is akár 1 órát utazni egyik városrészből a másikba, mert van metró, busz, troli, villamos, HÉV. Könnyen elérhetőek, sűrűn járnak. Itt vidéken, ha nincs kocsid, kb. esélytelen. Ritkán, nem ám 5-10 percenként mennek a buszok, és ha nem főút mellett laksz, át kell szállni, várni kell a csatlakozásra, akár órát is. Hétvégéken kevesebb busz közlekedik. Szóval nagyon körülményes, és mivel kisebb a népsűrűség, sajnos a távolság sokszor gondot okoz ismerkedéskor. És érvényesülni se nagyon lehet vidéken. Budapesten azért az emberek bátrabban felvállalják önmagukat, nem csak a melegek, de bármilyen csoport tagja, öltözködési stílus, stb.

2023. jan. 5. 11:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Egy regényt lehetne ide írni.

A leírásodból sok pofont kapnál itt az élettől.

A melegek itt kB ilyenek.

Általánosítást írok, de igaz.

2 villamos megállónál arrébb vagy az már messze van.

Csak a tökéletes álom pasival hajlandóak találkozni 10/10

De ők átlagoasak, ha tükörbe néznek 10/10 es pasit látnak.

A másik réteg az meg rengeteget alaklmizik és esélytelen bármiféle kapcsolatot kialakítani velük.

30km re lakok a belvárostól, laktam a városban is.

Nekik ez is vidék-tanya, itt könnyebben találok bár kit mint a városban.

Nem beszélve arról hogy bunkók beképzeletek de hogy miért, vagy MIRE nem tudom.

Ajánlanám hogy amelyik városrészre költöznél "ki tudsz fizetni" rakd oda a Rómeon a tartózkodási helyedet.

Rengeteg levelet fogsz kapni ha 100főből sikerül 1fővel rendesen elbeszélgetned randit megbeszélni emelem kalapom, ha csak egy laza kalandokra vágynál azt azért fogsz találni tömegével.

2023. jan. 5. 11:31
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Budapesti vagyok, csak és kizárólag kapcsolatot kereső...És az utolsó szóig megerősítem az 1-es hozzászóló leírását.

Minden téren ez van, de bízom abban,hogy nem mindenki ilyen, még ha Bpest szélén is lakik. Ha lenne normális partner, akkor az ember elmenne hozzá, érte.

Budapest egyáltalán nem egy kánaán, semmilyen szempontból.

2023. jan. 5. 11:35
 3/23 A kérdező kommentje:

Hát srácok, akkor én ott leszek, szóval máris lesz 1 fő, akivel lehet normalisan beszélgetni, ismerkedni, és nem gondolja magát 10/10-nek... 😅

És 100-an rám írnak egyből? Jó gondolom ez túlzás, főleg, mivel nem vagyok egy álompasi. De ott legalább van 100 ember elérhető távolságban. Itt 100 ember 3 megyére eloszlik kb. Jó kicsit én is túlzok, de a lényeg megvan, és statisztikailag nagyobb az esélye megtalálni a hozzám illő fiút a sokból, mint a kevésből. Legalábbis így gondolom.

Amúgy, lehet csalódás lesz, és ott is évek kellenek majd. De úgy érzem szükségem van erre, hogy tapasztaljak, világot lássak, egyedül éljek kicsit. Nem csak a melegségem miatt, bár az a fő cél. Itt vidéken kb. semmi sincs. 1 mozi és 1 színház, és ennyi. A melegek nagy része itt is csak szexet akar és/vagy vagy nagyon nem illünk össze. Nincs egy értelmes, komoly szándékú réteg. Aki pedig lenne, mondom messze lakik, és a vidéki tömegközlekedéssel macerás összehozni bármit is.

2023. jan. 5. 11:52
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A normális,nem beképzelt bpestiek nevében várunk szeretettel..:)
2023. jan. 5. 12:01
 5/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem túlozzam

Újként regisztrálsz romeon

Profil fotóval

Garantálom a 100érdeklődőt.

Ha benne vagy az alkalmiba

Rengeteglehetőséged lesz

Főképp ha van helyed.

Oveszer mindig legyen, nincs gumi nélkül!

Egy kalappal

2023. jan. 5. 12:05
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Vidéken is lehet találni kapcsolatot. :-) A mostani barátomhoz 100-105 kilométert vagyok kénytelen évek óta utazni, hogy találkozhassunk.

Magyarán nekem Budapest sztornó ilyen szempontból.

2023. jan. 5. 13:17
 7/23 A kérdező kommentje:
Na igen, persze lehet vidéken is találni, csak akkor jön a távkapcsolat mert kevesen vagyunk. 😕 Azért durva 100 km. De sok boldogságot nektek továbbra is!
2023. jan. 5. 13:42
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Vidékről költöztem fel Budapestre. Igaz munka és a megélhetés miatt, s nem a "meleg élet" miatt.

Gondoltam, hogy hasonló mentalitás lesz majd, mint vidéken, ami be is jött. Ha "friss hús" vagy a piacon, akkor könnyebben összejöhetnek az elején a találkozók, ismerkedések, de amint eltelik pár hónap ugyanazok a tapasztalatok, mint vidéken. Találkozni alig akar vagy tud valaki. Álom pasit kergetik, aki rögtön ugrik, de a másik fél persze megmozdulni alig akar. A viselkedésről pedig ne is beszéljünk inkább.

36/F

2023. jan. 5. 14:18
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

A barátom Budapestre költözött hozzám 2019-ben és azóta együtt élünk.

Az a tapasztalatunk, hogy mindkettőnknek javult az életminősége minden téren.

2023. jan. 5. 14:20
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem fordítva gondolkodj.

Azért költözz Pestre, hogy gyakrabban járhass színházba, moziba, kávézóba, ízélés szerint.

Azért költözz Pestre, hogy jobb munkád legyen, többet tanulj, jobban fejlőd.

Ha ezek megvannak, mint cél, ezzel párhuzamosan folyamatosan jönni fognak a lehetőségek, nőni fog a baráti köröd, aztán egyszer csak megtalálod, akit keresel. Csak ne görcsösen pörögj a témára.

2023. jan. 5. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!