Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Úgy érzem nem tudom kezelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem tudom kezelni ezt a helyzetet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
32 éves meleg férfiként, mentális zavarokkal is küzdök. Nagyon elkezdtem kötődni egy sráchoz aki nálam kicsit idősebb, de nem meleg, mert van egy kis családja. Az a baj hogy amikor írok neki messengeren és valamiért nem ír gyorsan vissza, én pánikolok, amúgy szinte a nap 24 órájában ő jár az eszembe, kisebb találkozókat úgy néz ki sikerül összehozni, most pénteken is lesz majd valószínű, első körben ezeket jó lenne vele megbeszélni, mivel róla van szó, de nagyon félek. Nagyon szeretném mondjuk megölelni esetleg, puszit, de szerintem nem engedné úgysem. Úgy érzem ez egy nagyon nehéz ügy. Ezen kívűl még teljesen tapasztalatlan vagyok. Megpróbálom jól kezelni a helyzetet, csak azt nem tudom ez szerelem e, vagy csak a mentális betegség tünete. Ha esetleg valakivel privátban tudok beszélni, az is nagy segitség. Köszönöm
2023. márc. 8. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mégis mit szeretnél tőle?! Ennek se jövője, de jelene sem lehet. Ha akarsz még rosszabbul lenni, akkor folytasd csak. Vagy felejtsd el, örökre!
2023. márc. 8. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen hasonlót élek meg jelenleg.De tegnap megírtam neki este,hogy köszönöm,de nem mennék bele továbbiakba.

Lelkileg nem akarok megzuhanni.

Itt én vagyok a meleg,ő pedig bi.

2023. márc. 8. 18:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Én még talán abban reménykedek, hogy idővel ez a kötődés elmúlik és lesz belőle akár egy jó barátság
2023. márc. 8. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy ebből nemhogy barátság nem lesz, de sok szenvedés és baj igen. Ha ezt szeretnéd, akkor hajrá!
2023. márc. 8. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek ábrándozol olyasvalakiről aki nem meleg vagy minimum nem bi?
2023. márc. 8. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi hajlam nincs benney inkább felejtsd el.
2023. márc. 8. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Akik ismerik, azok annyit mondtak hogy nagyon jó ember, ezt mondjuk én is tapasztalom meg munkájából kifol9lyólag is, sérült emberekkel foglalkozik
2023. márc. 8. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Huhh hat nem konnyu a szitu. Mikor en nem fogadtam el magam, en is atmentem sok ilyenen. Szerencsere ugy alakult h oszor en mentem kulfoldre majd a masik illeto.

Itt igazabol azba kerdes, hogy tudod e csak haverkent kezelni a masikat? Nyugodtan irj nekem, eg hasonlo dolgon mentem most keresztul. Bar a srac meleg volt. 28/F

2023. márc. 9. 01:04
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Látszik, hogy nagyon nem fogod fel a dolgokat. De ha szeretnél sokáig szenvedni, akkor csak csináld. Van aki imád mártír lenni.
2023. márc. 9. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Miert kell igy kezelni szegeny kerdezot? Ennyire empatiatlannak kell lenni vele? Nem tudhatod, hogy milyen gatlasai vannak az adott embernek es hogy reagal bizonyos szituaciokban.

Kerdezo: en amikor ereztem, hogy nem birok megkuzdeni a helyzettel, en szakemberhez fordultam. Hosszu folyamat ez de az esely megvan arra, hogy te is tisztabban lass.

2023. márc. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!