Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetne kezelni vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kezelni vagy elkerülni az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap délután felmentem egy aktív sráchoz, felvettem a szokásos ruhámat amiben szexelni szoktam (feszűlős póló + fekete leggings), csókolóztunk, csókolgatta a nyakam, hevesen élveztük mindketten, de sajnos én annyira élveztem, hogy bepisiltem. Ezt azonnal észre vette a srác, pontosabban a nyomot a nadrágomon... megkérdezte, hogy elélveztem, rávagtam, hogy igen, nehogy rájöjjön... utána gyors lecumiztam majd eljöttem

Sztem nagyon jó lett volna ha meg tudott volna dugni, de annyira kínosan éreztem magam.

Ki, mit csinált volna ilyen helyzetben?

28/F passzív

#bepisilés #ejakoláció
2022. nov. 13. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsi volt a folt még el is hihető hogy elélveztél

Mondd meg neki szerintem hogy kissé zavarban voltál de szeretnél következő alkalmat is

2022. nov. 13. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami vizelettartási gond inkább.

Voltam jó sok fiúval mint aktív de egynél se volt ilyen.

Más az előváladék, ami szintén hagy nyomot itt ott de nem vizelet

Vagy szex előtt menj el vizelni

2022. nov. 13. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lezuhanyoztál volna, s utána dugtok?
2022. nov. 13. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk közvetlen esemény előtt vizelés? :D
máj. 31. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!