Hogy tudnám elkerülni ezt a helyzetet? Hogy lehetne megoldani?
Nemrég eldöntöttem, hogy szeretném magam beoltatni koronavírus elleni vakcinával.
Viszont ha lehet, meg szeretném kerülni a körzeti orvosomat és közvetlenül csak és kizárólag az oltóponttal akarok kapcsolatot tartani.
Úgy szeretnék jelentkezni interneten (eeszt pont gov pont hu oldalon) oltási időpontra, hogy a körzeti orvosom ne tudjon róla. Nem érdekes, hogy miért.
1. Szerintetek automatikusan jelzik neki a szándékomat a honlapon való regisztráció után?
2. Lehetséges az, hogy a körzeti orvos ne tudjon arról, hogy én online időpontot foglaltam és ne is kelljen bemennem hozzá előzetesen bármilyen vizsgálatra/elbeszélgetésre?
3. Ha lehetséges, hogyan, milyen módon tudnám a elérni a találkozás elkerülését?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem lehet
Válts háziorvost, ha a mostaniban nem bízol!
A "nem lehet" ugye a találkozás elkerülésére volt a válaszod?
Tehát akkor úgy gondolod, hogy mindenképpen be kell mennem hozzá személyesen?
"1. Szerintetek automatikusan jelzik neki a szándékomat a honlapon való regisztráció után?"
Korábban, amig a körzeti orvosok is kaptak vakcinákat, illetve az ő feladatuk volt a toborzás, hetente listákat kaptak a regisztráltaktól. De nem biztos, hogy ez most is így van, illetve ha hamar választasz oltópontot, akkor valószínűleg nem fogsz a listán szerepelni.
"2. Lehetséges az, hogy a körzeti orvos ne tudjon arról, hogy én online időpontot foglaltam és ne is kelljen bemennem hozzá előzetesen bármilyen vizsgálatra/elbeszélgetésre?"
Nincs semmilyen vizsgálat vagy elbeszélgetés a háziorvossal.
"3. Ha lehetséges, hogyan, milyen módon tudnám a elérni a találkozás elkerülését?"
Nem kell vele találkoznod. Foglalsz egy időpontot oltópontra és csak oda kell elmenned.
"Azt pedig látja a háziorvos."
Nem látja, csak ha nézi. És ha a kérdező nem megy hozzá rendelésre, akkor hobbiból nem fogja az eeszt-t böngészni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!