Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Switch vagyok a barátnőm pedig domináns, de néha nagyon hiányzik hogy domináljam őt. Mások switch-ek hogyan tudják kezelni ezt a helyzetet?
Úgy, hogy nem keresnek ilyen partnert. Ha te mindkét vágyad meg akarod élni egy kapcsolatban akkor vagy switch ekkel kell ismerkedned vagy szimplán egy átlagos nyitottabb emberrel (bár nem tudom mennyire lehet ilyen emberrel bdsm vágyakat megélni).
Ha domina a párod, nem fogod ledominálni soha az életben:)
Nálunk ugyanez, azzal a csavarral, hogy subként (én vagyok a dom nő) néha bepánikolok. Irracionális dolog, nem a párom tehet róla.
Hogy oldjuk meg? Óvatosan, lassan haladva.
Kérdezted a barátnődet, hogy nem izgatja-e valami a szub oldalról? Ritka a 100%-ban domináns ember.
Vagy nem lenne kedve néha bevonni egy harmadik szub játszópartnert, akit ketten dominálhatnátok?
Esetleg, amit korábban írtak, hogy egy szub lány, vagy egy szub lánytagú pár bevonása?
Barátnődnek így nem kellene “megerőszakolnia” magát és Te is kiélhetnéd a domináns vágyaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!