Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Switch vagyok a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Switch vagyok a barátnőm pedig domináns, de néha nagyon hiányzik hogy domináljam őt. Mások switch-ek hogyan tudják kezelni ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy nem keresnek ilyen partnert. Ha te mindkét vágyad meg akarod élni egy kapcsolatban akkor vagy switch ekkel kell ismerkedned vagy szimplán egy átlagos nyitottabb emberrel (bár nem tudom mennyire lehet ilyen emberrel bdsm vágyakat megélni).

Ha domina a párod, nem fogod ledominálni soha az életben:)

2021. nov. 4. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez, azzal a csavarral, hogy subként (én vagyok a dom nő) néha bepánikolok. Irracionális dolog, nem a párom tehet róla.

Hogy oldjuk meg? Óvatosan, lassan haladva.

2021. nov. 4. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezted a barátnődet, hogy nem izgatja-e valami a szub oldalról? Ritka a 100%-ban domináns ember.

Vagy nem lenne kedve néha bevonni egy harmadik szub játszópartnert, akit ketten dominálhatnátok?

2021. nov. 4. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Barátnőmet egyáltalán nem izgatja a szub oldal és ezt teljesen meg is értem. Ráerőltetni nyilván nem akarok semmit. Bennem azt szereti hogy habár van egy domináns "férfias" oldalam vele teljesen szub vagyok. A házasságot tervezgetjük egyébként, és néha meg is jegyzi, hogy mennyire "rossz lehet nekem", hogy mostmár örökre szub leszek, és nem lesz lehetőségem dominálni senkit. Ez kifejezetten beindítja őt. Bevallom egy kicsit engem is. Másrészt megrémülök, hogy tényleg.. nem fog-e hiányozni. Izgató szubnak lenni, főleg h a barátnőm elég profi abban hogyan domináljon le engem, de néha frusztráló, és jó lenne a váltás. Tulajdonképpen valahol csak el kéne magamban fogadni hogy szub leszek és kész, csak nemtudom hogyan.
2021. nov. 4. 19:12
 5/6 zé08 ***** válasza:
89%

Esetleg, amit korábban írtak, hogy egy szub lány, vagy egy szub lánytagú pár bevonása?

Barátnődnek így nem kellene “megerőszakolnia” magát és Te is kiélhetnéd a domináns vágyaidat.

2021. nov. 5. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Felmerült az ötlet de egyelőre még gondolkozunk rajta. Nem olyan egyszerű egy harmadik embert bevonni. Illetve felmerült a kérdés, hogy ha én lányt szeretnék harmadiknak akkor ő meg egy srácot.
2021. nov. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!