Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek fent lehet lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fent lehet lenni úgy meleg társkeresőn hogy ne derüljön ki ismeretségi körömben?

Figyelt kérdés

Tinderre gondolok...

Es az a lenyeg h budapesti vagyok es 20 eves korosztályról van szó és elég szerte ágazó az ismeretségi köröm szal a legtöbb helyen egybe folyik...

És oke a tobbseg aki ott van az valszeg azert van ott amiert en lennek szoval baj nem érhet.

De pl kamu fiók vagy aki ott latott engem felhasznalo ismeretsegi korebe tartozik az en ismerosi korombol valaki es akkor elmondja neki es akkor tovabb terjed stb...

Voltam mar fent a meleg reszen de csak a maszkulin fotoimat hasznaltam pedig sokkal inkabb vagyok feminim mint maszkulin, ez viszont nem jo mert elegge mas kepet adok magamrol es olyannal is meccselnek akik amugy ezt nem preferaljak szal ez igy nem tul jo foleg, hogy bottom vagyok es igy nem adja át, meg mikor fent voltam kamu menekulos indok, h csak baratokat keresek mondjuk akkor nem volt kamu mert tenyleg baratokat kerestem.

Nem szeretnem hogy kideruljon rolam vagy is inkabb azt nem szeretnem h ez elterjedjen rolam, mert egyenlore az eletkorulmenyeim nem engedik meg, viszont nagyon szeretnek fiukkal ismerkedni es randizgatni.

Volt már olyan hogy meccseltem valakivel es lestalkoltam az instajat es lattam par tavoli ismerost hogy egymast kovettek viszont utana nem

lett semmi belole semmi, szerencsere...

Mennyire kell tartanom attol, hogy lebukok? Mennyi ra az esely?

Inkabb hagyjam az egeszet, vagy csinaljam ugy mint eddig vagy nyugodtan vallaljam be h kirakom a feminimebb kepeimet es akkor kockaztatok vagy nem kockaztatok mert nincs mitol tartanom?

Elore is koszi a hasznos valaszokat!

2023. márc. 7. 00:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

50%, amúgy egy meleg oldalon szerintem csak azzal bukhatsz le, ha egy olyan ismerősöd is fenn van aki szintén meleg de nem tudjátok egymásról sem, és finoman szólva nem vagytok jóban.

Ekkor megvan az esélye, hogy lebuktathat, de nem direktbe hanem kirak valahová, hogy róla ne derüljön ki.

Soha ne tegyél közzé egész alakos képet amin lengén vagy öltözve.

A háttérből semilyen formában ne legyél beazonosítható illetve társítható a személyedhez.

Arcképet csak olyat tegyél közzé ami fenn van valamilyen közösségi oldalon

Ha valaki megpróbálná direktbe rádhúzni, akkor simán meglepődhetsz rajta és kikérheted magadnak, hogy valaki lelopta a képedet és csinált egy kamu profilt vagy támadhatsz is, hogy ő csinálta direktbe.

Szerintem nincs az a tisztán hetero egyén aki pusztán heccből regisztrál homo oldalra, hogy hátha talál ismerőst akit lebuktathatna.

2024. jan. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!