Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtaláltam a sulis társamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a sulis társamat egy meleg társkeresőn, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Mitévő legyek? Írjak rá, vagy inkább ne. (Senki nem tudja rólam, hogy vonzódom a fiúkhoz.)

2023. febr. 20. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mitévő légy? Mégis miért olyan fontos, hogy megtaláltad?! 😂 Ha tetszik és szerinted titokban tartja, akkor írj rá.
2023. febr. 20. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos írnék, ha róla sem tudják, akkor nincs mit vesztened.
2023. febr. 20. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz vele dugni, írj rá, ha nem akarsz, akkor ne.
2023. febr. 20. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ohh :D

Ilyen nekem is volt :D

Hol találtad meg?

Van fent rólad kép? Csak azért kérdemm mert lehet akkor ő is megtalál téged.

2023. febr. 20. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem. Mindig baj lesz belőle később. Főleg ha rólad nem tudják. Ha van jó barátnője és elmondja neki akkor azt is hogy te is és így indul a pletyka. NE TEDD! Van sok más srác is akivel dughatsz ezt az egyet hagyd ki.
2023. febr. 20. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos megjegyzés úgy írtam a fentieket hogy te azt írtad NEM TUDJÁK rólad és gondolom nem is akarod.
2023. febr. 20. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Na igen.

Szokták mondani, hogy ez bizony nem Cuki, hanem Ciki. 😃😄😁

2023. febr. 21. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő vállalja magát, hacsaknem nagyon tetszel neki ebben az esetben szóba állveled.

De nem fog egy titkos, GONDOT,terhet a nyakába venni hogy bujkálnia keljen.

2023. febr. 21. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik neked, akkor írj rá. Ha nem, akkor nem csinálsz semmit. Egyszerű, nem? Attól tartasz, hogy elújságolja mindenkinek, hogy meleg vagy? Miért tenné?

Én is láttam több srácot suliból régebb grindrn, rómeón. Volt akivel lett valami, volt akivel én nem akartam, mert ha nem tetszett, akkor megírtam. Nem így kéne működnie? Sokan voltak képpel... És az az érdekes, hogy nem pletykált senki. Mert mi okuk lenne rá? Én hosszú évekig voltam kint képpel, és a közeli ismerőseim se tudnak még mindig semmit. Ugyanúgy kérdezgetik, hogy barátnő mikor lesz, stb.

Mondjuk egy olyan férfit is ismerek a közelemben, akinek felesége van és két gyereke, és hát... Róla se tudja még mindig senki, csak a melegek. XD Annak ellenére, hogy aktívan Rómeózik... Nem gondolom, hogy szándéka volna bármiknek keresztbe tenni a másiknak. Amúgy őt pont leszopattam egyszer, mert azért nem nézett ki rosszul, de másba már nem mentem bele. :D

2023. febr. 21. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó hát ez már nemis újság csillagom.

Rengeteg nős, családos férfi hirdeti magát szexpartner kereső oldalakon, rózsaszin bugyiba, melltartóba.🙈😁😆

2023. febr. 21. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!