Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fent lehet lenni úgy meleg társkeresőn hogy ne derüljön ki ismeretségi körömben?
Tinderre gondolok...
Es az a lenyeg h budapesti vagyok es 20 eves korosztályról van szó és elég szerte ágazó az ismeretségi köröm szal a legtöbb helyen egybe folyik...
És oke a tobbseg aki ott van az valszeg azert van ott amiert en lennek szoval baj nem érhet.
De pl kamu fiók vagy aki ott latott engem felhasznalo ismeretsegi korebe tartozik az en ismerosi korombol valaki es akkor elmondja neki es akkor tovabb terjed stb...
Voltam mar fent a meleg reszen de csak a maszkulin fotoimat hasznaltam pedig sokkal inkabb vagyok feminim mint maszkulin, ez viszont nem jo mert elegge mas kepet adok magamrol es olyannal is meccselnek akik amugy ezt nem preferaljak szal ez igy nem tul jo foleg, hogy bottom vagyok es igy nem adja át, meg mikor fent voltam kamu menekulos indok, h csak baratokat keresek mondjuk akkor nem volt kamu mert tenyleg baratokat kerestem.
Nem szeretnem hogy kideruljon rolam vagy is inkabb azt nem szeretnem h ez elterjedjen rolam, mert egyenlore az eletkorulmenyeim nem engedik meg, viszont nagyon szeretnek fiukkal ismerkedni es randizgatni.
Volt már olyan hogy meccseltem valakivel es lestalkoltam az instajat es lattam par tavoli ismerost hogy egymast kovettek viszont utana nem
lett semmi belole semmi, szerencsere...
Mennyire kell tartanom attol, hogy lebukok? Mennyi ra az esely?
Inkabb hagyjam az egeszet, vagy csinaljam ugy mint eddig vagy nyugodtan vallaljam be h kirakom a feminimebb kepeimet es akkor kockaztatok vagy nem kockaztatok mert nincs mitol tartanom?
Elore is koszi a hasznos valaszokat!
Azt gondolom egy elég komplex problémakört vázoltál, aminek egy része általános szituációt ír le, de a másik része kifejezetten rád vonatkozik.
Az, hogy felvállalod-e a vonzalmad a férfiak iránt igazából rajtad áll. Egy részét neked kell tudnod, hogy egyesek az ismerősi körödben hogyan reagálnának rá. Nyilván van különbség, hogy mit gondolsz vagy valójában a másik hogyan vélekedik erről a dologról. Természetesen azt is alapul kell venni, hogy új ismeretség esetén mi történne. Mert lehet, aki elfogad téged utána elítélne amiatt, hogy mondjuk előtte felvállalod magad, de más előtt meg nem. De azért az sem árt, ha objektíven látod az ismerősi köreidet. Hiszen lehetsz átlagos vagy akár szép külsejű férfi férfias viselkedéssel, ha olyan emberek vesznek körül, akik elítélnének azonnal. Esetleg olyan körben mozogsz (pl. munkahely, iskola, lakhatás stb.) ahol ezzel pont hátrányt vívnál ki.
Tapasztalatból írom, hogy ezt a dolgot teljesen nem tudod elfedni a későbbiekben sem még akkor sem, ha nem akarsz párkapcsolatot, hanem pusztán a szexkapcsolatokban vagy fél órás kalandokban éled ki magad. Hiszen az ilyen jellegű kapcsolatokhoz is embereket kell találni. Akármilyen óvatosan próbálkozol, de valamennyire vállalnod kell magad, mert az internet világában, ahol mindenkinek ott a mobilja a kezében, s a legolcsóbb változattal is lehet egy fényképet készíteni bizony szinte sehogy nem fognak belemenni vakrandikba. Főleg úgy, hogy abban van a legnagyobb kockázati tényező is. Ugyan a magánéletedben van a legnagyobb lehetőség az emberi kapcsolatok alakítására, s személyekhez fűzödő kapcsolat kialakítására, de egy iskolában, munkahelyen nem fogod tudni megoldani, hogy olyanokkal legyél körbe véve, akikkel te szeretnéd. De a szomszédokat megválogatni se könnyű vagy szinte lehetetlen. Ilyen helyzetekben pedig elkerülhetetlen, hogy ne legyenek olyan emberek körülötted, akik majd nem kezdenek el áskálódni a magánéletedben.
Személyes tapasztalatból írom a következő sorokat, hogy a fent említett dolgokban (iskola, munkahely, lakhatás stb.) létszámtól függően mindig voltak olyan emberek, akiket foglalkoztatott a másik szexualitástól függetlenül. Mindig voltak olyanok, akik kibeszéltek másokat vagy, ha nem egyezett a véleménye esetleg nem vette magára a viselkedési típusokat, akkor már indult is a vájkálás, áskálódás esetleg kiközösítés vélt vagy valós indokok alapján. Ha nem szálltam bele a szexuális vicceskedésekbe, vagy meséltem a nemi életemről esetleg kivel és hogyan élnék nemi életét akkor átlagosan kinéző és viselkedésű férfiként írom, hogy sok dolgot mondtak rám. Ezekből egy volt igaz, hogy meleg vagyok. De kaptam olyan "stigmákat", mint hogy szűz, frigid, frusztált, impotens vagyok. Akikkel jó kapcsolatban voltam azoknak túlnyomó többsége értelmes, nyitott személy volt tudással a háta mögött. Hiszen, ha valakinek nagyobb az intelligenciája az átlagosnál, akkor gondolkodik, s általában a véleményét tapasztalatokra építi. Mindezek mellett, ha pedig valamiről nincs tapasztalata, akkor utána jár vagy olvas róla. Ilyen emberek többségére, ha nincs meg a személyiségében az irigység és a pletykára való hajlam nem nagyon foglalkozik a másik magánéletével. Kivétel persze az, ha vonzódik hozzád vagy jóban van veled és szeretne többet tudni rólad, hogy mélyebb legyen a köztetek lévő viszony. De mindig lesz olyan ember a közeledben, aki a kultúrát hírből sem ismeri vagy gondolkodni nem tudó, lenéző, nagyképű személy.
A kisregény után rátérve a te problémádra a felvállalási részt átrágva általánosságban annyit tudok mondani, hogy azzal az emberrel elég nagy baj van, ha felregisztrál egy olyan oldalra, ami nem az ő látásmódját, személyiségét tükrözi. Mert elég kicsinyes mondjuk egy heteroszexuális férfitól, hogy felregisztrál egy meleg társkeresőre aztán meg átvág másokat saját szórakozására. Az, hogy egy alkalmazásban átírják az irányultságukat mások megtévesztésére az is elég kicsinyes. De ennél nagyobb szórakozásuk soha ne legyen az életben.
Egy meleg randi oldalon sokkal kevesebb az esély, hogy egy heteroszexuális ismerősbe belefuss, mint egy olyan oldalon, ami melegeknek és biszexuálisoknak van fenntartva. Ez még nem jelent teljes biztonságot, hiszen, ha az ismerősi körödben van olyan, aki képes ilyen oldalakra felregisztrálni valamilyen indokból, akkor már megvan az esély is, hogy lebuksz. Mint ahogyan fent írtam ismerkedés szempontjából előnyösebbek az ilyen oldalak, de vakrandiba csak nagyon kevés réteg az, amelyik belemenne. Fiatalkori tapasztalataim és az itt feltett kérdések alapján a vakrandizók többsége inkább a korát és/vagy a külső megjelenését óhajtja elrejteni, s kis része csak azért választja ezt az opciót, mert próbálja titkolni a férfiakhoz való vonzódását. Ha ezen a téren még szerencsés lennél, ha az illetővel nincs probléma külsőleg és belsőleg akkor is előfordulhat, hogy például nem egyedülálló. Én annak idején úgy voltam szeretője valakinek fél évig, hogy nem tudtam róla, hogy házas, mert annyit mondott ő még nem tart ott, hogy felvállalja.
35/F
Tinder?
Ott honnan tudná a másik fél hogy valaki meleg-e vagy sem?
Szerintem a tinter a legjobb ha rejtőzködni akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!