Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácként hol találhatok idős (60 feletti) férfias, kifejezetten szőrös testű "nagypapákat" közös testi örömökre?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem mindennapi az ízlésem (emiatt nem kérek semmi kommentet!) de hát ez van. :) Google kereső tonna számra adja ki a jobbnál jobb időseket, de élőben nem igazán lelek rájuk. voltam már szaunában, nézelődtem a romeo-n is, ott akadt sok idős, aki jött is volna de valahogy mindegyik vagy borotvált vagy csak alig szőrös volt, és többnyire egyáltalán nem férfias megjelenésűek. :-(
vagy lehet, hogy túl sokat akarok és reménytelen a vágyam?
2023. márc. 4. 17:11
21/36 A kérdező kommentje:
A Rudasba gondolom nemcsak melegek járnak. Ha meg is tetszik valaki, hogy jelezzem neki? Eléggé kínos lenne egy hetero nagypapát megkörnyékezni XD
2024. jún. 20. 10:57
22/36 anonim válasza:
Már a gondolatra is bekeményedtem. :)
uni, 66.
23/36 honbandi válasza:
Szerintem a homo kategóriában vagyunk.Ezze ne foglalkozz ha megsértödik se lesz semmi baj Eren csak nyerni tudz és nyelni
24/36 anonim válasza:
Valamilyen kétkezi/kubikos szakmában találhatsz ilyet..
25/36 anonim válasza:
Sopronkőhidán, Baracskán, Balassagyarmaton, Vácott, Szegeden. Ezek kissé "zárt" helyek, itt tutira 10-30 évig akár együtt is lakhatnál bárkivel..
26/36 A kérdező kommentje:
#22-es, szívesen segítenék rajtad... :)
2024. júl. 20. 19:59
27/36 anonim válasza:
#22 vagyok: Úgy látszik nálad van a távkapcsolója, mert megint fölkelt. ;)
28/36 A kérdező kommentje:
szívesen ébresztgetném egy darabig... :-)
2024. júl. 23. 11:15
29/36 anonim válasza:
Én is az idősekre bukom, de csak a nagyon igényes és nagyon feminimekre.
30/36 anonim válasza:
feminiN
Én vékony vagyok, nincs belem, extrém szőrös köldöktől lefele mindenütt, de sajna „csak” 50 leszek, ráadásul hetero 🤷🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!