Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal srácként hol találhatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácként hol találhatok idős (60 feletti) férfias, kifejezetten szőrös testű "nagypapákat" közös testi örömökre?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem mindennapi az ízlésem (emiatt nem kérek semmi kommentet!) de hát ez van. :) Google kereső tonna számra adja ki a jobbnál jobb időseket, de élőben nem igazán lelek rájuk. voltam már szaunában, nézelődtem a romeo-n is, ott akadt sok idős, aki jött is volna de valahogy mindegyik vagy borotvált vagy csak alig szőrös volt, és többnyire egyáltalán nem férfias megjelenésűek. :-(

vagy lehet, hogy túl sokat akarok és reménytelen a vágyam?

2023. márc. 4. 17:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok Dunaújvárosban.
2023. márc. 5. 07:39
 12/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, konkrét helyet tudnál írni? melyik fürdő és mozi lehet nyerő?
2023. márc. 5. 09:37
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon lépj be meleg csoportokba, posztolj magadról valami, utánna ömleni fognak az ismerősnek jelölések és az üzenetek a messengeren. ;)
2023. márc. 5. 09:40
 14/34 A kérdező kommentje:
köszi, ez jó ötlet. :)
2023. márc. 5. 11:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éve egy 70 feletti idősebb pasi belevitt pár fiús játékba. elképesztően felizgatott, úgy állt a farkam mint a cövek és persze neki is. Amúgy korához képest full jól tartotta magát. De én is csak az idős urakra izgulok fel +60 felett. Viszont nem igazán találni olyat aki ne lenne impotens vagy ne csak szopni akarjon. F39
2023. ápr. 5. 14:09
 16/34 anonim ***** válasza:
20%
#: Phu ez erős.
2023. ápr. 5. 15:57
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező! Találtál már valakit? Ha nem, itt vagyok!
febr. 27. 00:37
 18/34 A kérdező kommentje:
#17 -es. Nem találtam még de az elmúlt időszakban nem is nagyon volt rá időm sajnos. Talán majd most... :)
jún. 14. 09:16
 19/34 anonim ***** válasza:
13%
Azoknak nem büdös a szájuk?
jún. 17. 17:15
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Rudas fürdő.
jún. 17. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!