Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni kifejezetten izmos, kigyúrt srácokat akiknek a kövérebb fiúk jönnek be?
Kb. csak a mesékben.
De azért hajrá!
Nem vagyok kigyúrva, de teljesen átlagos, férfias alkattal, magas pasiként kimondottan a kövér srácok jönnek be. Szóval nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak azt sem, hogy egy kimondottan izmos faszinak az esete lennél.
28/F
Anno évekig jártam harcművészeti edzésekre, amit ott kellett hagyjak (átkerült egy másik településre a dojo és oda már nem tudtam eljárni). Akkoriban bár nem voltam az a kimondottan kigyúrt alkat, de az a nagyon elhagyott alkatú se. :D Idén tervezek újra elkezdeni edzeni, viszont egy másik harcművészetben. :-)
A lényeg, hogy nekem bejönnének a kövérebbek is, ha korombeliek (huszonévesek, korai harmincasok). Van olyan szexuális vágyam, hogy rám mászik egy kövér, aki annyira nehéz, hogy nem tudnék kiszabadulni alóla és jól segberak. :P
Én legalábbis a melegszaunákban próbálkozni, ha ilyesmit keresnék. Nincs jobb ötletem. :D
Planetromeon kicsit problémásabb szolídabb dolgokra is találni bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!