Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet találni kifejezetten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni kifejezetten izmos, kigyúrt srácokat akiknek a kövérebb fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
És kigyúrt alatt nem vékony, éppen szálkásra gondolok, hanem nagy testépítő alkatra, kövérebb alatt meg nem 90 kilós macikra hanem rendesen pocakos, hájas srácokra.

2023. jan. 4. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Biztos van ilyen csak kicsi az esély. Romeon regelhetsz sőt csoportot is csinálhatsz
2023. jan. 4. 23:24
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

Kb. csak a mesékben.

De azért hajrá!

2023. jan. 5. 00:25
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok kigyúrva, de teljesen átlagos, férfias alkattal, magas pasiként kimondottan a kövér srácok jönnek be. Szóval nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak azt sem, hogy egy kimondottan izmos faszinak az esete lennél.

28/F

2023. jan. 5. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Ilyen izmos fiu ram is ram irhatna 21f de akar kover is;)
2023. jan. 5. 21:35
 5/16 A kérdező kommentje:
A kicsi esély is esély :) a romeós csoport ötlet amúgy tetszik!
2023. jan. 5. 23:48
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
Inkább le kellene fogyni, aztán egészségesebb lenne az életed, meg a mentális viselkedésed is :D Sok sikert
2023. jan. 5. 23:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Mi baj van a "mentális viselkedésemmel"?
2023. jan. 5. 23:57
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Anno évekig jártam harcművészeti edzésekre, amit ott kellett hagyjak (átkerült egy másik településre a dojo és oda már nem tudtam eljárni). Akkoriban bár nem voltam az a kimondottan kigyúrt alkat, de az a nagyon elhagyott alkatú se. :D Idén tervezek újra elkezdeni edzeni, viszont egy másik harcművészetben. :-)

A lényeg, hogy nekem bejönnének a kövérebbek is, ha korombeliek (huszonévesek, korai harmincasok). Van olyan szexuális vágyam, hogy rám mászik egy kövér, aki annyira nehéz, hogy nem tudnék kiszabadulni alóla és jól segberak. :P

2023. jan. 8. 09:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én legalábbis a melegszaunákban próbálkozni, ha ilyesmit keresnék. Nincs jobb ötletem. :D

Planetromeon kicsit problémásabb szolídabb dolgokra is találni bárkit.

2023. jan. 8. 09:39
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Nincsenek is igazán duci, és mellette pasis kapcsolatot kereső fickók, az a helyzet, igy nehéz, bárkit is találni.. Én már rég feladtam ezt..
2023. jan. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!