Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet találni kifejezetten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni kifejezetten izmos, kigyúrt srácokat akiknek a kövérebb fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
És kigyúrt alatt nem vékony, éppen szálkásra gondolok, hanem nagy testépítő alkatra, kövérebb alatt meg nem 90 kilós macikra hanem rendesen pocakos, hájas srácokra.

2023. jan. 4. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Az lehet hogy 90 kg-os magát macinak nevező srác több van, de tapasztalat, azokra a kutya sem kiváncsi.. A nagyobbak meg ha vannak is vagy már rég párkapcsolatban élnek, vagy már nem élnek, meghaltak, stb..
2023. jan. 8. 13:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak nem halt meg mind :O
2023. jan. 8. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
12-es Hát lehet hogy sok meghalt, csak az előző 30 évre gondolok, mennyi amerikai filmszinész meg zs-kategóriás statiszta (is) meghalt akik az említett korszakban készített filmekben játszottak.. (Rendőrakadémia, és más hasonló müfahú filmek pl.)
2023. jan. 8. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én régebben beleillettem a kategóriába, de hiába a kondi a barátom mellett sikerült meghíznom. Akiknek az ilyen testalkat jön be, szerintem felszedik a nagyobb srácokat, nálunk is én kezdeményeztem. De hogy konkrétan hol találsz ilyen típust azt nem tudom, testépítő alkatú emberek általában edzőtermekben, kondiban vannak viszonylag gyakran, de nem biztos hogy az a legjobb hely ismerkedésre.
2023. jan. 21. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen ismerkednék, aki gondolja, írjon nyugodtan.
2023. aug. 29. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írhat kövérebb srác..
2023. aug. 30. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!