Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket érdekel a csikizés, kikötözve esetleg?
Azért vannak igényeid. Az illető legyen faszi, legyen kikötözve (meg talán te is), és oda-vissza. Uni vagy? 🤔
Egy kérdés: ha ki vagy kötözve, akkor hogyan viszonzod a dolgot?
Engem igen és nem csak talpon, hanem mindenhol. Hogy kikötöznek, az alap lenne. Teljesen meztelenül, vagy csak boxerban. Még nem próbáltam, de valaki bevezethetne.
18 f
Bocs, hogy túlkoros heteróként beleszólok, de nekem is régóta fantáziám a csikizés és kikötözés. És nemcsak lányokkal, hanem fiúkkal is izgató gondolat.
42F
Szívesen kipróbálnám, hogy teljesen meztelenül ki vagyok kötözve, és sem takarni nem tudom magamat meg egyik testrészemet, meg megakadályozni sem a kíméletlen csikizést.
Bónuszként az is izgatna ha közbe a farkammal is játszanának, de nem hagynák hogy elélvezzek, és mivel ki vagyok kötözve, nem tudnék tenni ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!