Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő sub passzívként belemenj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő sub passzívként belemenjek hogy a pasim felvegye ahogy megdug,vagy hogy számomra idegen barátaival is megdugasson?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy nálam jóval idősebb aktív pasival.Egy ideje rendszeresen használ sub passzívként,amit én nagyon szoktam élvezni,mivel mindig is nagyon tetszettek a rámenősebb,az átlagnál határozottabb férfiak.

Felmerült részéről hogy szeretné felvenni az akciókat,és hogy időnként 1-1 régebbi nagyon jó barátjával is megdugatna,mintha a tulajdona lennék.Én picit tartok az ilyesmitől,mivel még nem csináltam ilyeneket,de izgat is kicsit a dolog,és nem akarom elveszíteni sem.Mit javasoltok,mit kellene tennem?

2023. febr. 24. 19:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom, ha néznek szex közben és nem tartom magam ri.bancnak.

2023. febr. 26. 20:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Az te vagy. De nem tudhatod a kérdező élvezi-e ha ennyire nem veszik emberszámba, mégis ugranak itt rá mint legyek a szarra...
2023. febr. 26. 20:49
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
legyél végig valamilyen maszkban és úgy nem leszel rajta felismerhető vagy csináltasd a saját telefonoddal
2023. febr. 27. 08:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a heteróknál a felszarvazott férj,cuckoldnak mondják!Na persze ott sem veszi fel mindenki az akciót vagy álarc vagy arckitakarás!Ha sub passziv vagy akkor menni fog,olyan mint a heteróknál az engedelmes feleség!
2023. ápr. 18. 17:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
A barátod milyen azt te tudod te döntöd el mibe vagy bent! De az ő barátai milyenek,bennük is meg lehet bizni? Ha csak megdugat az ugy rendben köztetek marad,de ha felveszi és valahova kikerül azt már nem lehet letagadni! Gondolom te sem szeretnéd,hogy emiatt szekáljanak!
2023. ápr. 23. 19:31
 26/28 anonim ***** válasza:
14%
R...vén dögök, de utálom az ilyeneket.
2023. dec. 16. 06:04
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Semmit ne csinálj amit nem akarsz. A másokkal megdugat számomra pedig abszolút undorító. Nem vagy a rabszolgája. Ne engedd hogy a másik fél téged prostituáljon. Egy kapcsolat a kölcsönösségről szól, két emberről, te pedig nem egy berendezési tárgy vagy. Nézzétek vettem egy vr szettet, ti is kipróbálhatjátok.
2023. dec. 16. 09:25
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, ott lesz 2-3 vadidegen ember, akik friss húsra vágynak, szerinted mi lesz ha közben meggondolod magad? Elfogadják és hazamennek?
2023. dec. 16. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!