Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő sub passzívként belemenjek hogy a pasim felvegye
ahogy megdug,vagy hogy számomra idegen barátaival is
megdugasson?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam jóval idősebb aktív pasival.Egy ideje rendszeresen használ sub passzívként,amit én nagyon szoktam élvezni,mivel mindig is nagyon tetszettek a rámenősebb,az átlagnál határozottabb férfiak.
Felmerült részéről hogy szeretné felvenni az akciókat,és hogy időnként 1-1 régebbi nagyon jó barátjával is megdugatna,mintha a tulajdona lennék.Én picit tartok az ilyesmitől,mivel még nem csináltam ilyeneket,de izgat is kicsit a dolog,és nem akarom elveszíteni sem.Mit javasoltok,mit kellene tennem?
Ha nagyon bejön az, hogy a barátai is megdugjanak, akkor először csak videó nélkül engedd meg.
Ha már lesz bizalmad bennük, akkor menj esetleg bele a felvételbe is. Persze vigyázz, hogy ne legyél felismerhető, csak tényleg akkor, ha a bizalom határtalan.
2023. febr. 24. 20:34
2/28 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet benne bízni.Nem tudom hogy bejönne-e,de neki nagyon.A videót nem a barátaival csinálná,hanem kettesben.Úgy is baj ha felismerhető vagyok?
2023. febr. 24. 20:41
3/28 anonim válasza:
Ha tényleg megbízol benne, akkor nem lehet gond!
2023. febr. 24. 20:48
4/28 anonim válasza:
Én úgy vélem, túl nagy a kockázata a videónak. Nehéz azt kontrollálni, hogy egyikük sem veszi fel pl. az arcod. Utána meg ki vagy nekik szolgáltatva. :(
2023. febr. 24. 21:01
5/28 anonim válasza:
Ja aztán felrakja a netre
2023. febr. 24. 21:04
6/28 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Engedtem a videózást. Csúnyán váltunk el, de nem lett semmi további következménye a videónak. (Még azt is el tudom képzelni, hogy ugyanarról a pasiról van szó.)
2023. febr. 24. 21:11
7/28 A kérdező kommentje:
Akkor csináljam úgy hogy ne legyek rajta felismerhető?Akkor ha fel is rakja,senki sem tudja hogy én vagyok.Nem?
2023. febr. 24. 21:11
8/28 anonim válasza:
Én úgy vélem, rohadt nagy támadási felületet adsz neki. Attól a pillanattól zsarolhat, fenyegethet. Ha te nem akarod csak ő, akkor meg felejtős hogy több emberrel dugj.
2023. febr. 24. 21:14
9/28 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy magam sem tudom hogy akarom-e.Egyfelől nagyon izgat a gondolat,másfelől kicsit parázok is tőle
2023. febr. 24. 21:17
10/28 anonim válasza:
Akkor ne menj bele. És vigyázza fene nagy bizalommal, bőven vihet oda olyat aki bántani fog. Értem hogy sub vagy, de nem kell hülyének lenni... Kezdőként pláne ne menj bele ilyenbe, nem ismered a saját határaidat, a pasid meg kihasználja ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!