Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, létezik olyan, akinek nem idegen a szeretet, megbecsülés?
Volt három párkapcsolatom, és én naiv azt hittem,hogy van szeretet, megbecsulés,komoly elhatározás.
Sajnos mindhárom esetben csalódnom kellett,de az utolsóban főleg, és akkorát, hogy teljesen most sem álltam fel a földről.
Sosem hittem,hogy kigyúrtság,szoláriumozott és szőrtelen test és egy középkategóriás kocsi miatt így el lehet dobni valakit,akivel évek óta él...
Igen, létezik ! Szerencsére én is ilyen vagyok, aki nagyra értékeli a szeretetet, ölelést,bújást, egymás tiszteletben tartását,egyenrangúságát és mindent tartósan, párkapcsolatban - ami csak kettőnkről szól !
Ha ilyen meleg férfivel megtaláljuk egymást, akkor a legboldogabb leszek a világon!
Remélem, azóta a válaszolók mind találtak olyat,akivel szeretik egymást !
Nálam sajna nem változott,de a kedvem és a hozzáállásom teljesen helyreállt és legalább ez tökéletes és rendben van :)
# 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!