Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nőnek lenni szerintetek most vagy 20 éve volt jobb?
Én ugyanúgy utálok nőnek lenni most is, mint ahogy utáltam már 20 éve. Akik tisztelnek, szeretnek, emberként szeretnek, nem a nemem miatt. Szóval nem hiszem, hogy kevesebben/kevésbé tisztelnének, ha férfi lennék. Viszont a szívás (havonta menzesz, nőgyógyászhoz mászkálás, terhesség, szülés, te maradsz otthon ha beteg a gyerek, téged szólnak meg ha kupi van otthon, stb. stb.) végigkísér.
37N
Attól függ, hogy hova születsz. Az arab világban ugyanolyan sz..r volt nőnek lenni 20 évvel ezelőtt is, mint most.
A világ változik, ha nem tartasz lépést vele, akkor elbuksz.
Egy nőnek nem jó lenni, ha csak házirabszolgaként tekintenek rá, plusz a gyerekeid anyjának, de nem nőnek néznek. Igaz, sok mai férfi is csak házicselédnek tekinti párját.
Én úgy gondolom, akkor jobb volt. Nem volt a társkeresés ennyire húspiac. Most nagyon nehéz lehet, ahogy látom, túl van árazva minden a párkeresés terén. A nő ha nem topmodell, a pasi ha nem egy adonisz, akkor mehet a levesbe. Becsület pedig a fogalom szintjén sem létezik az ismerkedés, a randizás, a párkapcsolatok többségében. (Tudom, mert "benne vagyok", 21 éves lányom és 23 éves unokahúgom sok mindent elmesél.)
20-25 éve talál jobban megtalálta zsák a foltját. (Mondom ezt úgy, hogy én akkor nem az átlaghoz tartoztam, 29 évesen, amikor férjhez mentem, bizony már furán nézett rám a környezetem, de kivártam, aki nekem pont megfelel, vele vagyok azóta is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!