Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Miért izgat titeket az, ha egy pasi picit "bunkózik" veletek beszélgetés közben?
Ezt csak a nyomi pasik hiszik.
Amúgy az izgatja nagyon a nőket ha szuper úriember vagy, figyelmes, udvarias, sokat bókolsz stb,
"azoknál is már akkor fér csak bele, amikor már lelkileg nagyon közel kerültek egymáshoz, és akkor az intimitás részét képez(het)i"
Pontosan. Amikor már tudod, milyen a humora, mit mond viccből, mit viccnek álcázott bunkóságból.
De amúgy én is inkább a bókolást választanám, nekem a csipkelődés olyan gyerekes, vagy nem is tudom.
Kevered a fogalmakat. Bunkó alatt értjük azt, aki sértegeti a másikat, nyomulós, harsány, képtelen viselkedni.
Nyálas alatt értjük azt, aki folyamatosan ömleng, második randin házasságról beszél, nem hagy levegőt.
Normális, átlagos ember udvarol, bókol, megismeri a másikat, majd randira hívja. Ez a réteg vékony, de van még nő, aki igényli.
Amit te leírtál, az csipkelődés, aminek vagy bizalmi viszonyban van helye, vagy az olyan csajoknál, akiken látod, hogy maguk is szeretnek élcelődni, így vevők erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!