Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Előfordult már, hogy egy hétvégi buliban vagy utána leszoptatok egy addig idegen srácot? Hogy történt?
"Privit is írhatsz."
Erről tessék már leszokni! Ide írd, én is kíváncsi vagyok rá!
Ugyan nem buli után, hanem munka közben, de volt ilyen! Itt ismertem meg a srácot gyakorin...
Pár levélváltás után bejött a munkahelyemre, pikk pakk leszopott, majd én is kielégitettem őt!
23 évvel fiatalabb volt, pont ezért volt Qrva jó!
Nagyon kedvelem a fiatal fiúkat...
Igen volt, egy szülinapi buliba mentünk egy közös ismerőssel, ahova én azért lettem meghívva, mert nagyon bejöttem a szülinaposnak, elvileg Gayromeon írt párszor, csak nem írtam vissza neki...😃
Végülis annyira nem nézett ki rosszul, bár kimondottan nem volt az esetem, de tényleg látszott rajta, hogy nagyon bejövök neki, szóval picit részegen úgy voltam vele, hogy teljesüljön az, amit valószínűleg gyertyafújás közben kívánt, szóval különhívtam egy szobába, és leszoptam.
Azt a boldogságot ami utána volt, madarat lehetett volna vele fogatni, soha nem láttam még olyan boldog embert, megérte az a 25 perc azért cserébe, hogy onnantól kezdve órákig olyan boldog volt, hogy olyan boldog embert még nem láttam 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!