Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ennyire menthetetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire menthetetlen a meleg ismerkedés? :D

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 18 éves meleg vagyok, és már egyre több ideje vágynék egy normális kapcsolatra, de egy bizonyos idő után mindig koppanok. Interneten kívűl egyszerűen más lehetőséget nem bírok megragadni ismerkedésre (és nem is tudom mit lehetne), hiszen nem budapesti vagyok. De a lényeg, ha egy fiúval tök jól indul a beszélgetés, külsőleg-belsőleg érzem a szimpátiát, egyszer csak eltűnik, és csak akkor szed elő, amikor kanos. Eleve ritka olyan fiút találni, aki nem egyből azzal nyit, hogy szia kanos vagyok, de akik nem ezzel nyitnak, tapasztalataim szerint a 100%-uk pár nap után kimutatja, hogy valójában ők is csak kanosság miatt csinálják az egészet. Komolyan, csak én vagyok ezzel az egésszel ilyen szerencsétlen, vagy ti is ezt tapasztaljátok? Köszönöm a válaszokat!

2023. febr. 4. 00:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Köszönöm a dicséretet !

Nálam az élettapasztalat szólalt meg,mert már ötvenes férfi vagyok.Amit írtam,azt mind a saját tapasztalatom alapján mondom.

2023. febr. 10. 19:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Lényegében kataszrófa sújtotta övezet... :/
2024. jún. 16. 14:19
 23/28 anonim ***** válasza:

Minden katasztrófának és haváriának vannak túlélői :)

2024. jún. 16. 15:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak katasztrofálisan kevés a túlélő... D
2024. jún. 16. 15:24
 25/28 anonim ***** válasza:

Hat éve én sem hittem,hogy túlélem,de itt virulok :) Igaz,egyedül,de virulok :)

2024. jún. 16. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:
A folytatásban kedved van e együtt Virulni? ;)
2024. jún. 16. 15:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Virulhatunk, bár én már érett virág vagyok, nem éppen bimbózós :)

2024. jún. 16. 16:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez értendő úgy, hogy van "beporzód" ? ;)
2024. jún. 16. 16:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!