Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire menthetetlen a meleg ismerkedés? :D
Már bőven nem vagyok ilyen fiatal,de ugyanez van.
Értelmes beszélgetés, eltűnés, majd a semmiből előjön...és még meg van sértve,ha többet már nem állok vele szóba.
54F
Úgyan így vagyok vele mint te.
Én se vagyok Pesti és nem vagyok fiatal se. De mindegy is milyen korosztály akivel kezdek beszélni. Mind ugyan azt csinálja.. Amíg ki nem verik a beszélgetésre jó vagyok mindenre minden okés. Aztán csak eltűnik... Ez a trend sajnos.
55F Dunaújváros.
Elso: mekkora hulyeseg ez. Ki visz ki es mit a komfortzonabol? :DDD
Egyebkent ugyanigy erzem en is..
Gondolom a jobbakat már levadászták vagy ha a fiatalokról van szó, akkor még nem forrt ki a szexualitásuk.
Engem már 2+ évvel ezelőtt lefoglaltak, de én is úgy voltam vele, hogy kínszenvedés interneten ismerkedni.
Kiegészíteném azzal,hogy nagyon sokan úgy ismerkednek,vagy legalábbis akarnak,hogy még nem zárták le magukban az előző kapcsolatot. Folyton az exet emlegetik,ilyen olyan értelemben,viszonyítgatnak,stb.
Ez nemcsak hogy sértő arra,akivel ismerkedik,teljesen felesleges és értelmetlen.Mert ha így él,akkor miért nem maradt az exével? Ha pedig már új kapcsolatot akar,akkor az ex ne álljon még képletesen sem az új barátjelölttel való ismerkedés útjába.
Arról nem beszélve,hogy sokan az ex-szel még összejárnak szexelni,mert " mi a gond azzal,nem érzelem"..?!
#2 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!