Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ennyire menthetetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire menthetetlen a meleg ismerkedés? :D

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 18 éves meleg vagyok, és már egyre több ideje vágynék egy normális kapcsolatra, de egy bizonyos idő után mindig koppanok. Interneten kívűl egyszerűen más lehetőséget nem bírok megragadni ismerkedésre (és nem is tudom mit lehetne), hiszen nem budapesti vagyok. De a lényeg, ha egy fiúval tök jól indul a beszélgetés, külsőleg-belsőleg érzem a szimpátiát, egyszer csak eltűnik, és csak akkor szed elő, amikor kanos. Eleve ritka olyan fiút találni, aki nem egyből azzal nyit, hogy szia kanos vagyok, de akik nem ezzel nyitnak, tapasztalataim szerint a 100%-uk pár nap után kimutatja, hogy valójában ők is csak kanosság miatt csinálják az egészet. Komolyan, csak én vagyok ezzel az egésszel ilyen szerencsétlen, vagy ti is ezt tapasztaljátok? Köszönöm a válaszokat!

2023. febr. 4. 00:32
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
9%
Heteróként a véleményem: Ennyiből (is) jók a heteró kapcsolatok, hogy a 2 nem kontrollálja egymást és kiviszik egymást a komfortzónából.
2023. febr. 4. 02:28
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Már bőven nem vagyok ilyen fiatal,de ugyanez van.

Értelmes beszélgetés, eltűnés, majd a semmiből előjön...és még meg van sértve,ha többet már nem állok vele szóba.

54F

2023. febr. 4. 03:54
 3/28 anonim ***** válasza:
98%
Rossz embereket fogsz ki, én nagyon ritkán jártam így , és megválogatom hogy kivel kezdek kommunikálni
2023. febr. 4. 07:27
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Úgyan így vagyok vele mint te.

Én se vagyok Pesti és nem vagyok fiatal se. De mindegy is milyen korosztály akivel kezdek beszélni. Mind ugyan azt csinálja.. Amíg ki nem verik a beszélgetésre jó vagyok mindenre minden okés. Aztán csak eltűnik... Ez a trend sajnos.

55F Dunaújváros.

2023. febr. 4. 08:33
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Elso: mekkora hulyeseg ez. Ki visz ki es mit a komfortzonabol? :DDD

Egyebkent ugyanigy erzem en is..

2023. febr. 4. 08:45
 6/28 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos egyet értek veled, bár én már 42 éves vagyok.
2023. febr. 4. 10:49
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát, én sem tapasztaltam mást. Nehéz, már szinte lehetetlen normális embert találni. Engem első kapcsolatomban meg is csaltak. 19/f
2023. febr. 4. 11:15
 8/28 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom a jobbakat már levadászták vagy ha a fiatalokról van szó, akkor még nem forrt ki a szexualitásuk.

Engem már 2+ évvel ezelőtt lefoglaltak, de én is úgy voltam vele, hogy kínszenvedés interneten ismerkedni.

2023. febr. 4. 11:30
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
Én 40 vagyok, 23 éves korom óta nem ismerkedek mert elegem lett az egészből
2023. febr. 4. 11:36
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészíteném azzal,hogy nagyon sokan úgy ismerkednek,vagy legalábbis akarnak,hogy még nem zárták le magukban az előző kapcsolatot. Folyton az exet emlegetik,ilyen olyan értelemben,viszonyítgatnak,stb.

Ez nemcsak hogy sértő arra,akivel ismerkedik,teljesen felesleges és értelmetlen.Mert ha így él,akkor miért nem maradt az exével? Ha pedig már új kapcsolatot akar,akkor az ex ne álljon még képletesen sem az új barátjelölttel való ismerkedés útjába.

Arról nem beszélve,hogy sokan az ex-szel még összejárnak szexelni,mert " mi a gond azzal,nem érzelem"..?!

#2 voltam.

2023. febr. 4. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!