Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelt kérdés
Szóval, én egy elég önbizalom hiányos srác vagyok, 19 éves és nagyon utálom magam minden szempontból. Ez azóta van ìgy amióta ismerkedni keztem 3 éve. 16 voltam, most vagyok 19. Nehéz az esetem mert sok negatív dolgon mentem keresztül, nem csak pasik terén, és emiatt nem látom semminek a pozitív kimenetelét, csak azt hogy hogy fogom elbaszni. Cukrász szakmát tanultam, 5ösre vizsgáztam, de előtte folyton azt mondtam magamban hogy úgysem fog sikerülni, tuti meg fogok bukni. Pasiknál is ez van, túl hihetetlen nekem, ha valaki azt mondja, nem tetszem neki, és ha nem ír sokáig, akkor attól félek hogy talál jobbat, mert tudom hogy találhat nagyon hamar. Nálam nem könnyű jobbat találni. 182cm magasan a kis 70kg-ommal, a szar göndör hajammal amit lehetetlen normálisan beállítani, a ronda pofámmal pillanatok alatt lecserélnek. És ez nagyon fáj, emelett látom a rengeteg pasit, akik az ideáljaim és fáj a tudat, hogy szóba se állna velem. Olyan szinten elfajult már ez a dolog hogy még öngyilkosság is megfordult a fejemben. Többször is. Nem tudom mit tegyek, pszichológushoz is járok már, de nem használ, és a sírás fojtogat állandóan. Családomnak nem mondom el, édesanyámnak sem. Azt mondom, remekül vagyok, semmi bajom, pedig legbelül nagyon nincs minden rendben, nagyon gáz a helyzet. Azt érzem, nem vagyok ide valósi, nem vagyok elég jó, egy hiba vsgyok, egy selejt, nem kéne léteznem. Ez jár a fejemben, akármikor csak egyedül vagyok. Nem segíti a dolgot hogy meleg vagyok, mert így azzal is szembe kell néznem, hogy kinek mondjam el, kitől titkoljam, ráadásul az ex legjobb barátom hátbaszúrt és ezt a legnagyobb titkom az egész osztálynak elmondta, így akármikor bemegyek, gyomorgörcsöm van. Úgy érzem, elfáradtam...

2023. febr. 1. 21:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Itt nem a panaszkodásról szó, te még ezek szerint nem voltál olyan helyzetben hogy a sok rossz után akárhogy is próbálsz bízni abban hogy jobb lesz, nem tudod elhinni, hogy valóban jobb lesz, hogy képes vagy rá. Van olyan amikor boldog vagyok, és van amikor másra nem tudok koncentrálni csak a rosszra.

2023. febr. 17. 08:47
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Amire koncentrálsz, abból viszont bőven kapsz is majd....Ezért ne a rosszra gondolj, még ha nehéz is!
2023. febr. 17. 10:11
 33/39 A kérdező kommentje:

Próbálok, tényleg, ezért jarok pszichológushoz is. De valahogy nem megy.

2023. febr. 17. 12:04
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

24-es vagyok!

Mire gondoltam? Egy kiadós beszélgetésre, amivel talán kicsit rendet tennék a fejedben, és a negatív gondolatoktól talán megszabaditanád magad!

2023. febr. 19. 18:20
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Kuldj képet, latni akarom a fejed
2023. febr. 19. 22:21
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig a 24-es vagyok!

Miért nem jelentkezel?

Vagy megoldódtak a problémáid?

2023. febr. 24. 11:39
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

36 os.

Csak unatkozik es sajnáltatja magát!

Írsz neki nem válaszol vagy lelép a beszélgetésből!

Ezár nem az első ilyen posztja amúgy!

Lehet csak kanos!

2023. febr. 24. 12:57
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tényleg pszichés beteg és nem mer beszélgetni.
2023. febr. 24. 16:17
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

38 as!

Akkor minek kezdett el visszaírni többször is!

Aztán 3 levél után köszönés nélkül offolta magát!

2023. febr. 25. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!