Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelt kérdés
Szóval, én egy elég önbizalom hiányos srác vagyok, 19 éves és nagyon utálom magam minden szempontból. Ez azóta van ìgy amióta ismerkedni keztem 3 éve. 16 voltam, most vagyok 19. Nehéz az esetem mert sok negatív dolgon mentem keresztül, nem csak pasik terén, és emiatt nem látom semminek a pozitív kimenetelét, csak azt hogy hogy fogom elbaszni. Cukrász szakmát tanultam, 5ösre vizsgáztam, de előtte folyton azt mondtam magamban hogy úgysem fog sikerülni, tuti meg fogok bukni. Pasiknál is ez van, túl hihetetlen nekem, ha valaki azt mondja, nem tetszem neki, és ha nem ír sokáig, akkor attól félek hogy talál jobbat, mert tudom hogy találhat nagyon hamar. Nálam nem könnyű jobbat találni. 182cm magasan a kis 70kg-ommal, a szar göndör hajammal amit lehetetlen normálisan beállítani, a ronda pofámmal pillanatok alatt lecserélnek. És ez nagyon fáj, emelett látom a rengeteg pasit, akik az ideáljaim és fáj a tudat, hogy szóba se állna velem. Olyan szinten elfajult már ez a dolog hogy még öngyilkosság is megfordult a fejemben. Többször is. Nem tudom mit tegyek, pszichológushoz is járok már, de nem használ, és a sírás fojtogat állandóan. Családomnak nem mondom el, édesanyámnak sem. Azt mondom, remekül vagyok, semmi bajom, pedig legbelül nagyon nincs minden rendben, nagyon gáz a helyzet. Azt érzem, nem vagyok ide valósi, nem vagyok elég jó, egy hiba vsgyok, egy selejt, nem kéne léteznem. Ez jár a fejemben, akármikor csak egyedül vagyok. Nem segíti a dolgot hogy meleg vagyok, mert így azzal is szembe kell néznem, hogy kinek mondjam el, kitől titkoljam, ráadásul az ex legjobb barátom hátbaszúrt és ezt a legnagyobb titkom az egész osztálynak elmondta, így akármikor bemegyek, gyomorgörcsöm van. Úgy érzem, elfáradtam...

2023. febr. 1. 21:09
1 2 3 4
 21/39 Háttér Segítő ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon nehéz helyzetben lehetsz, de nem vagy egyedül. A Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatánál olyan operátorok dolgoznak, akik hozzád hasonló helyzetben lévő embereknek szeretnének segíteni. Ha nehézségeid vannak, beszélgetni szeretnél valakivel, akkor keress minket bizalommal minden nap 18-23 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

· ingyenesen elérhető zöld szám mobilról és a legtöbb szolgáltatótól: 137-37

· normál díjas vonalunk: +36 1 329 33 80

· SKYPE mindennap 18-23 óráig: "segelyvonal"

· Chat: [link] hétfőn és szerdán 18-23 óráig

· Email: lelkisegely@hatter.hu

Társaságunk Személyes Segítő Szolgálatot is működtet, ahol térítésmentesen, 10-12 alkalmon keresztül beszélgethetsz kortárs segítőkkel. Bejelentkezni a www.hatter.hu oldalon található jelentkezési lappal tudsz.

2023. febr. 2. 11:54
 22/39 anonim ***** válasza:
88%

Sokan írnak úgy,hogy havert és barátot szerezzen, az majd megoldja a helyzetet.

Remélem, azt mindenki tudja,hogy ez nem így működik. Mintha mennénk az utcán és a szabadon repkedő emberekből hálóval egyet csak úgy le lehetne akasztani, mondván, majd ő lesz a barátom és ez megold mindent.

Bármilyen emberi kapcsolatot borzasztó nehéz elindítani,de talán megtartani még nehezebb.

Sajnálom a srácot,de ez a gond nem fog hamar megoldódni,és a barát megtalálása sem.És ma már egy barátság is olyan ingatag,olyan bizonytalan,hogy sajnos sok idő stabilizálni.És ki kell szűrni azokat,akik rárepülnek ilyen srácokra és vigasztalás címén megpróbálják testileg,vagy lelkileg kihasználni.

2023. febr. 2. 12:01
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok hasonló történet van itt. Esetleg írj rá az egyik hasonló helyzetben lévő kérdezőre és kezdeményezz vele társalgást. Persze így is rosszabb esetben lehúzzátok egymást, de jobb esetben talán sikerül jól éreznetek magatok. Minden hozzáállás kérdése. Több önbizalom, ne félj elbaszni dolgokat.
2023. febr. 2. 14:14
 24/39 anonim ***** válasza:
84%

Holnap megyek kicsit kikapcsolódni, kirándulni, szívesen elvinnélek magammal... Hogy kiverjem fejedből az őrült ötletet!

Két-három nap alatt megtenném, biztosan...

2023. febr. 4. 21:11
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nehéz, de a negatív gondolkodást el kellene valahogy hagynod!

Ahhoz, hogy konkrétumot írjak, személyesen kellene ismerjelek...!

2023. febr. 4. 21:30
 26/39 anonim ***** válasza:
66%

Ez elég fenyegetően hangzott.

2023. febr. 4. 22:58
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenygető ebben?
2023. febr. 5. 06:26
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
ISMERKEDJ! Ez a kulcs. Hidd el lesz akinek bejössz. Nekem a leírtak alapján pl jónak tűnsz.
2023. febr. 16. 13:03
 29/39 A kérdező kommentje:

Próbálkozom, de az állandó pofára esés sem segít.

Mire gondoltál?

2023. febr. 16. 22:22
 30/39 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha elobe is ilyen vagy hogy folyton csak panaszkodsz akkor sok jora ne szamitsz
2023. febr. 17. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!