Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelt kérdés
Szóval, én egy elég önbizalom hiányos srác vagyok, 19 éves és nagyon utálom magam minden szempontból. Ez azóta van ìgy amióta ismerkedni keztem 3 éve. 16 voltam, most vagyok 19. Nehéz az esetem mert sok negatív dolgon mentem keresztül, nem csak pasik terén, és emiatt nem látom semminek a pozitív kimenetelét, csak azt hogy hogy fogom elbaszni. Cukrász szakmát tanultam, 5ösre vizsgáztam, de előtte folyton azt mondtam magamban hogy úgysem fog sikerülni, tuti meg fogok bukni. Pasiknál is ez van, túl hihetetlen nekem, ha valaki azt mondja, nem tetszem neki, és ha nem ír sokáig, akkor attól félek hogy talál jobbat, mert tudom hogy találhat nagyon hamar. Nálam nem könnyű jobbat találni. 182cm magasan a kis 70kg-ommal, a szar göndör hajammal amit lehetetlen normálisan beállítani, a ronda pofámmal pillanatok alatt lecserélnek. És ez nagyon fáj, emelett látom a rengeteg pasit, akik az ideáljaim és fáj a tudat, hogy szóba se állna velem. Olyan szinten elfajult már ez a dolog hogy még öngyilkosság is megfordult a fejemben. Többször is. Nem tudom mit tegyek, pszichológushoz is járok már, de nem használ, és a sírás fojtogat állandóan. Családomnak nem mondom el, édesanyámnak sem. Azt mondom, remekül vagyok, semmi bajom, pedig legbelül nagyon nincs minden rendben, nagyon gáz a helyzet. Azt érzem, nem vagyok ide valósi, nem vagyok elég jó, egy hiba vsgyok, egy selejt, nem kéne léteznem. Ez jár a fejemben, akármikor csak egyedül vagyok. Nem segíti a dolgot hogy meleg vagyok, mert így azzal is szembe kell néznem, hogy kinek mondjam el, kitől titkoljam, ráadásul az ex legjobb barátom hátbaszúrt és ezt a legnagyobb titkom az egész osztálynak elmondta, így akármikor bemegyek, gyomorgörcsöm van. Úgy érzem, elfáradtam...

2023. febr. 1. 21:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezzel, amíg nem vagy önálló. Ne akarj mindenáron pasit. Fejleszd magad tudás terén, külsőleg is és később jobb lehet. Szóval foglalkozz mással, ez hidd el még nem a világvége.
2023. febr. 1. 23:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rá vagy fuggve az emberekre egyedul is lehet jol erezni magad talaj valami celt magadnak
2023. febr. 1. 23:39
 13/39 everlight ***** válasza:
100%
Kérdező az életnek valóban semmi értelme,ezért inkább öröm forrást kell találni nem értelmet.
2023. febr. 1. 23:58
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nem gondolod egy kicsit túl? :) (De most komolyan, én is sok mindenre rászorongok, azt pafff, utólag kiderül, felesleges volt :))

A suliból mennyi van még? Esetleg nem éri meg váltani?

És konkrétabban mi a bajod a fejeddel?

2023. febr. 2. 00:23
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megnézném az arcod. Ezt a ronda szöveget meg felejtsd el. Mindenkinek más az ízlése, így biztos, hogy valakinek te vagy q tökéletes pasi.
2023. febr. 2. 02:50
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ha gondolod irj privatban hasonlo dolgokon mentem/megyek keresztul, de halaisten azert nem ennyire drasztikusan.
2023. febr. 2. 07:23
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Túlzottan szorongó vagy. Amúgy a külsődre: az alkatod abszolút jónak tűnik, és nekem nagyon bejönnek a göndör hajú fiúk. Úgyhogy szerintem ne pánikolj, sokaknak tetszik ez a típus.
2023. febr. 2. 08:19
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz egy jó havert!

A kor nem számít!

Nem tudom hogy nézhetsz ki de ha van képed küldj!

A barátod meg egy szemétláda!

Ha meg már tudja mindenki akkor no para!

Minden csoda 3 napig tart!

Biztos fain vagy.

Az öngyilkosságot meg felejsd el.

Ha gondolod írj rám és beszélgessünk!

Szép napot!

2023. febr. 2. 10:16
 19/39 steven95 ***** válasza:
100%

Voltam depressziós (öndiagnózis, mire felmerült a pszichológus már jobbra fordult..), a negatív megfogalmazásaid teljes mértékben átérzem, felismerem. Voltak rosszabb , kevésbé rosszabb napok. Amikor jól éreztem magam, megálltam egy kicsit és megjegyeztem hogy ez most mennyire jó és hogy erre emlékezzek mikor magam alatt vagyok. A sírás is olyan hogy egy kicsit engedni kell, - szabad sírni - csak ne hergeld túl magad vele, egy kicsit, fél órát, ha magadban is, de az külön szenvedés hogy arra megy az energiád hogy vissza tartod, ha okosan sírsz utána kicsit könnyebb,... nekem az volt. Amit a depresszióról tudok saját tapasztalatból mondani, hogy alattomos. Ez egy belső dolog, rosszul érzed magad és gondolkodó lényként keresed hogy miért, és akkor olyanokkal azonosítod a problémáid, hogy...csúnya vagy elmondásod szerint, meleg ami a környezetednek probléma, a titkolózás probléma, nem érsz semmit ez az oka hogy jogosan érzed rosszul magad... NA. EZ A TÉVEDÉS. Vannak problémáid? Igen. Nem tartod magad szépnek, szerethetőnek, bajos hogy meleg vagy? Igen, csak nem ettől vagy depressziós. Ezek csak arra jók, hogy fenntartsa a depressziód, ha nem ismered fel, hogy nem ezek okozzák. Ugyanis mindenkinek vannak problémái. Pl. A családtagom kollégája nővér a korházban, elvált az erőszakos férjétől, de a gyerekei utálják hogy nem próbálta a házasságát helyrehozni, az anyja most lett rákos amibe az apja belebolondult és karácsony előtt felakasztotta magát. Na? Most már jobb életed van? - Amit most érzel, hogy "mégszarabbembervagyok", mert a Te kis problémád így megvisel. De nem vagy az!, hanem: DEPRESSZIÓS VAGY. Az agyad "megbolondult" és okok nélkül gyártja a rossz érzéseket benned, amit racionálisan akarsz megmagyarázni. El kell fogadnod, hogy az érzelmi központod egy kicsit meghibásodott, semmi köze a racionalitáshoz, és meg kell tanulni szétválasztani a dolgokat. Rossz hogy nem fogadnak el otthon? Hogy titkolni kell a melegséged? Hogy nem vagy világszépe? Hogy valaki attól érzi jól magát hogy hátba szúr? IGEN. De vannak jó dolgok és boldogság és a depid az ami elválaszt tőlük, nem pedig a rossz dolgok és problémák, azok mindenkinek vannak a boldog embereknek is!

Hátha új nézőpontott adtam, amivel a napi érzelmeid helyesen feldolgozod, és a nyomasztó mellkasi érzést, nem azonosítod a lényed rosszaságával, mert nem az. S ha úgy érezted hogy ki kellet írnod ide egy kérdést, mert már ettől is megkönnyebbülsz, jól tetted! De ne állj meg itt, mindig tegyél valamit amitől jobban érezheted magad.

2023. febr. 2. 10:40
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 éves koromra jutottam el oda hogy mondhatom azt hogy elégedett vagyok az életemmel, 13 évesen öngyilkos akartam lenni, 24 évesen, 30 évesen is aztán rá kellett jönnöm, hogy én ezt nem tudom megtenni, sajnos szenvedni kell és meg kell találni az életcélodat
2023. febr. 2. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!