Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen kikészülök.

Figyelt kérdés
Szóval, én egy elég önbizalom hiányos srác vagyok, 19 éves és nagyon utálom magam minden szempontból. Ez azóta van ìgy amióta ismerkedni keztem 3 éve. 16 voltam, most vagyok 19. Nehéz az esetem mert sok negatív dolgon mentem keresztül, nem csak pasik terén, és emiatt nem látom semminek a pozitív kimenetelét, csak azt hogy hogy fogom elbaszni. Cukrász szakmát tanultam, 5ösre vizsgáztam, de előtte folyton azt mondtam magamban hogy úgysem fog sikerülni, tuti meg fogok bukni. Pasiknál is ez van, túl hihetetlen nekem, ha valaki azt mondja, nem tetszem neki, és ha nem ír sokáig, akkor attól félek hogy talál jobbat, mert tudom hogy találhat nagyon hamar. Nálam nem könnyű jobbat találni. 182cm magasan a kis 70kg-ommal, a szar göndör hajammal amit lehetetlen normálisan beállítani, a ronda pofámmal pillanatok alatt lecserélnek. És ez nagyon fáj, emelett látom a rengeteg pasit, akik az ideáljaim és fáj a tudat, hogy szóba se állna velem. Olyan szinten elfajult már ez a dolog hogy még öngyilkosság is megfordult a fejemben. Többször is. Nem tudom mit tegyek, pszichológushoz is járok már, de nem használ, és a sírás fojtogat állandóan. Családomnak nem mondom el, édesanyámnak sem. Azt mondom, remekül vagyok, semmi bajom, pedig legbelül nagyon nincs minden rendben, nagyon gáz a helyzet. Azt érzem, nem vagyok ide valósi, nem vagyok elég jó, egy hiba vsgyok, egy selejt, nem kéne léteznem. Ez jár a fejemben, akármikor csak egyedül vagyok. Nem segíti a dolgot hogy meleg vagyok, mert így azzal is szembe kell néznem, hogy kinek mondjam el, kitől titkoljam, ráadásul az ex legjobb barátom hátbaszúrt és ezt a legnagyobb titkom az egész osztálynak elmondta, így akármikor bemegyek, gyomorgörcsöm van. Úgy érzem, elfáradtam...

2023. febr. 1. 21:09
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
87%

Huh hat ez igy eleg szar valahogy el kene fogadnod magad majd felnott korodba jobb lesz

Gondor hajat meg vagasd rovidre akkor nem kell beallitani

2023. febr. 1. 21:15
 2/39 anonim ***** válasza:
86%
Egy kis cuki pasas lehetsz...
2023. febr. 1. 21:18
 3/39 anonim ***** válasza:
92%
A pszichologus a problemadra evek munkaja h segitsen. A sok fost amit evek ota cipelsz nem par alkalom fogja megvaltoztatni. Csoportterapia se tenne rosszat. Havi egyszer pszichodrama csoport.
2023. febr. 1. 21:36
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ezt a kérdést már olvastam volna
2023. febr. 1. 21:57
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Milyen osztályba jársz, ha már levizsgáztál ötösre cukrászként? Amúgy azt tanácsolom, hogy amíg ilyen szar állapotban vagy ne pasizz. Foglald el magad, dolgozz, tanulj, gyúrd ki magad. 2 év múlva lehet sokkal jobban fogod érezni magad, a magasságod pl sokaknál előny. Vágass olyan frizurát, ami előnyös.
2023. febr. 1. 22:15
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Öngyilkos semmiképpen ne legyél, hisz még előtted az élet! :)

Miért lennél selejt? Úgy tűnik, cukrászként simán megélhetsz majd.

Meg ha kis hazánkban nem megy, előtted a nagy világ :)

És miből gondolod, hogy ronda vagy? :)

2023. febr. 1. 22:43
 7/39 A kérdező kommentje:

Tudom és látom és tapasztalom is hogy mennyire foglalkoznak velem. Mennyire vesznek emberszámba.

2023. febr. 1. 23:01
 8/39 A kérdező kommentje:

3+2 éves képzés, 3 év szakma, 2 év érettségi. Most kezdtem csak az érettségit tavaly szeptemberben

2023. febr. 1. 23:02
 9/39 A kérdező kommentje:

Ha túl rövidre vágatom, túl hülyén nézek ki a ronda férjemmel, ha meg hagyok valamennyit akkor azzal van a baj. Utálom nagyon a hajam is meg a fejem is. És próbáltam magam elfogadni, de sosem voltam rá képes. Néha csak beletörődök hogy ez van, forever alone leszek.

2023. febr. 1. 23:04
 10/39 A kérdező kommentje:
És azért akarok öngyilkos lenni mert semmi értelmét nem látom az életnek, néha már nem is akarok élni. Csak az is fáj hogy senki észre sem venné ha meghalnék. Családom is utál amiért más vagyok. Még így is érzem és látom hogy nem mondják mi.
2023. febr. 1. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!