Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szivatnak vagy tényleg mindig beteg?
Nos,megismertem egy srácot a ROMEO-n. Velem egyidős (23 éves). Nem messze lakik tőlem. Elég hosszadalmasan elbeszélgettünk mindig,még a közösségi oldalon is.
Megbeszéltünk egy talit,de írt 1 nappal előtte hogy beteg lett és nem tud jönni meg dolgozik. Mondtam okés semmi gond. Utána 1 hétig nem írt. Majd ismét jelentkezett. Megbeszéltünk ismét egy találkozót,de utána pár napig nem írt megint hiába írtam. Majd ismét az mondta hogy megfázott nem tud jönni. Mondtam semmi baj. Aztán már 1 hónapja nem is ír teljesen eltűnt,csak egyszer-kétszer megnézi a profilomat. Írjak rá vagy hagyjam?
Hát nem tudom,mondjuk ő hozta fel és találta ki a talit mind kétszer.
De mind1 1 kamussal kevesebb.
A társkereső oldalakkal az a baj, hogy nagyon sokan, nagyon sok mindent szeretnének, találkozni viszont senki nem akar.
Mindegy, hogy heteró, vagy bármi más, ez minden oldallal így van.
Hogy pontosan ennek mi az oka, azt nemigazán tudni.
Egyszerű a válasz,14-es..
- kamuzik a koráról,kinézetéről,súlyról,stb.
- nem ott lakik,ahol írja
- nős,családos,apa,nagyapa ,stb és csak elméletben bátor,utána betojik
.
Aki nem ilyen, az 2-3 levél,és telefon után találkozik.
15.
Ez pontosan így van, csak én most ezt nem részleteztem.
Sajnos én ezt megis tapasztaltam.
Elsumákolt kilók, életkorok, kisminkelt jó szögből beállított képek, magasságnál plusz 5-10 centik.
Aztán ha mégis mer találkozni, akkor az életben minden más lesz.
Na persze a férfiakat sem kell félteni.
Beszéltem olyan nővel, akinél a talin derült ki, hogy a férfi alacsonyabb, és annyira sportos, hogy görögdinnye van a pólója alatt.
Nemis érdemes róla beszélni.
14#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!