Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy a barátomat elmegyógyintézetbe raknám amiatt hogy furry és emellett pelenkás ? Olyan képeket linkel amitől múltkor majdnem agyvérzést kaptam, amik beteg rajzok, beteg elme agyszulemenyei?35F
Figyelt kérdés
Ilyeneket mutogat és múltkor majdnem agyvérzést kaptam ettől a képtől mert nem bírom a devianciát!
2022. aug. 15. 20:59
1/9 anonim válasza:
Mármint te meleg vagy, de soka neked is már ez a dolog?
2/9 A kérdező kommentje:
A homoszexualitás normális ez nem az
2022. aug. 15. 21:09
4/9 anonim válasza:
Akkor jól értettem. Nem, én sem gondolom, hogy a homoszexualitás az lenne.
Ha nem is tartom devianciának ezt a pelenka meg fury dolgot, de rohadtul irritáló, az tény .
5/9 anonim válasza:
Szerintem sokkal elfogadhatóbb mint a cipőtalp nyalás vagy pisi-kaki szex...
6/9 anonim válasza:
5-ös: Na azokat kihajtanám nyáron 40 fokban követ fejteni 1 hónapra,csak szaraz kenyeren és poshadt vizen élnének. Utána megkerdeznem óhajt e még valaha ilyen jellegű dolgokat csinálni.
7/9 anonim válasza:
Valaki mondja már el, mi ez és mi köze a kategóriához :D
8/9 anonim válasza:
A barátod elmondta, hogy mi tetszik neki és te így reagálsz😒. Aztán te leszel kiakadva ha semmit nem fog elmondani neked. Gratulálok👍
9/9 anonim válasza:
Szerintem igazad van, mondd meg neki hogy szereted de ez nem biztos hogy egészséges, menjetek el egy kivizsgálásra mondd hogy nem rosszból csinálod,de nem szeretnél egy óriás bébivel együtt élni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!