Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabadulhatnék meg ettől a beteg helyzettől?
Lényeg hogy találkoztam egy sráccal, ő könyörögte ki a talit. Teljesen fiúsan nézett ki meg normális volt,a képek alapján. Majd mikor találkoztunk úgy viselkedett mint egy csaj. (tipikus feltűnő kényeskedés). Sétáltunk,és szószerint kiabálta hogy ő mi,hogy szexelne velem,meg hogy ő transz volt és sok lány megirigyelné a sminkelését. Szinte vállalhatatlan volt, égett a fejem,így jó pár perc után lekoptattam.
Majd pár perc múlva írt egy (cigány) barátja hogy "Hol van a BARÁTNŐJE???". Mondtam elment a városba. Így leszállt rólam.
Amúgy maga a srác szerintem nem cigány...
Na most az a gond hogy koptattam a srácot és másnap jön tőle/tőlük a fenyegetőzések,hogy vigyázzak magamra,le fog buktatni hogy mi vagyok..stb. Természetesen teli helyesírási hibákkal.
Valószínű amúgy hogy mentálisan betegek is. Amivel az a gond hogy amerre a járok ők ott szoktak csövezni,és azért van bennem félsz.
Volt már ilyen eseted? hogy oldottad meg?
Mennyit tudnak rólad, mennyire ismernek? Ha mindent kiadtál magadról, akkor cseszheted.
A legfontosabb dolog alkalmi ismeretségeknél, hogy ne tudják a lakcímed, de még csak a környéket sem. Magadhoz soha ne vigyél fel senkit, szexre ki lehet bérelni szobát, vagy ott vannak a szaunák.
Külön telefonszámom van az ilyen esetekre, ha valakivel eldurvulna a helyzet, csak veszek egy új SIM-et és megy tovább az élet.
Tudom, hogy kissé paranoiás vagyok, de ha rászálnak az emberre, lehetetlen tőlük megszabadulni. Olykor jobban félek a melegektől, mint a homofóboktól; még az elsőre normálisnak tűnőkről is sokszor kiderül, hogy lelkileg zakkantak.
Én úgy tapasztaltam, hogy a biszex pasik sokkal normálisabbak, mint a melegek, szívesebben vagyok velük.
És ami még fontos, hogy cigányokkal soha nem kezdünk, annak mindig sírás a vége.
Semmit se tudnak rólam,még a nevemet sem. Teljesen anonim néven vagyok fent,telefonszámot meg direkt nem adtam meg,lakcímet meg pláne nem.
Csak ugye mindennap ott megyek el ahol "bandáznak." Fogalmam se volt hogy valójában kik a "barátnői"...
Ha fenyegetőznek, zsarolnak, akkor visszatámadhatsz, azzal hogy inkább mész be a rendörségre feljelentést tenni, és derüljön ki rolad minthogy igy élj. Persze kérdés hogy hogy reagálják le. Ha az a tipus aki csak addig kemény, amig látja hogy a másik féle akkor abba fogja hagyni. Ha nem akkor nem tudom.
Egy ideig, amíg elfelejtödik a dolog nem tudsz másik útvonalon menni?
Nekem is volt hasonlo esetem, pedig ott nem is találkoztunk, a végén már a kéoemmel irogatott másoknak.... Az egyik srác akivel beszéltem párszor leállitotta azzal hogy vannak rendör ismerösei. Szoval tudom milyen tud ez lenni. De az is tény hogy annak ellenére hogy rolam se tudják csak pár ember, ha ugy alakulna a dolog akkor inkább bemék a rendörségre hogy zsarolnak, minhogy türjem és azzal éljek együtt.
Sajnálom őszintén így ismeretlenül, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Azt nem tudod valahogy megoldani, hogy azon a részen ne járj, ahol ők csöveznek és esetleg más útvonalat válassz?
Amennyiben nem, azt tudnám javasolni, hogy ne egyedül járj azon a környéken, és valahogy el kellene kerülni, hogy kiszimatolják, hogy merre laksz. Ez fontos lenne.
Végső esetben mindenképp kérj segítséget a rendőrségtől!!
Minden jót és tájékoztass bennünket, ha van kedved hozzá, mi lett az ügy vége.
Titkos Aranka-könyicsd meg az életed.
Vagy nyisd ki a pénztárcád és veresd el őket.
Vagy légy hálás, és vállald nemi identitásod.
Köszönöm a válaszokat. Majd jövőhéten kiderül hogy csesztetnek-e ha arra megyek. Az a baj ez a városközpontba van,és nem tudok máshogy elmenni a helyekre ahol vásárolok,edzek,eszek,vagy felszállok a buszra..stb
Azóta még kaptam pár szép sort tele hibákkal:
"Van mind a tíz ujjamra pasi,persze pénzért"..
De mind1 tiltottam,bár sokat nem ér, mert hoz létre új fiókot..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!