Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szex a téma ?
Az ilyen embereket legalább gyorsan ki lehet szűrni.
Keress egy társas hobbit és akkor máris van egy fő téma. Ha emellé még eltudtok dumálni a szexen kívül esélyes egy normális pasi
Szerintem a szex egy dolog de nem fontos nekem
F
Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek csak a szex a témája, az jut eszébe mindenről, az egyáltalán nem valami szexmániás, nagyétvágyú vadállat (jó értelemben), simán csak buta, és nem jut eszébe semmi.
Nem olvasott egy jó könyvet, amiről mesélne, nem volt valamerre kirándulni, nincsenek élményei, érdekes gondolatai, ennyi.
Rengeteg ilyenbe futok bele, unalmas.
Pedig nagyon szeretem a szexet, beszélni is róla, csinálni is, de ez red flag.
Talán azért, mert aki komolyabban ismerkedne, azt leírják, mint lúzer.Ugyan,kit érdekel, ki milyen ember, ki mit képzel el?
Egyre szexközpontúbb minden, ezzel arányban pedig ridegebb a meleg világ (is). Sajnos.
✅ Nekem egy lány volt ilyen az új munkahelyemen,teljesen elvette a kedvem a beszélgetéstől..
✅ Aztán megjegyezte magának, hogy olyan vagyok mint egy HAL (néma).
✅ Hát ... nekem is sok volt ez...
✅ Már nem is volt kedvem más témára áttérni...
Kanosak, őszinték
Ha üritenek lehet velük beszélgetni, ha még érdekes vagy számukra, ilyenkor szoktak eltünni.
#8.-as vagyok
✅ Nem értem, hogy miért pontoztak le...
✅ Ennyire hihetetlen, ha egy lány kezd bele szex közeli témákba ?
✅ Ugyan úgy a lányoknál is jelen van, ha egy nekik tetsző pasit akarnak elcsípni.
✅ Jó képű voltam na, most is mosolyogva köszönnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!