Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, volt már hogy sikerült úgy megismerni valakit, hogy nem ismerkedős oldalon, hanem közösségi média oldalon "szólítottátok le" üzenet formájában?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 19:46
1/4 anonim válasza:
Az index fórumon jöttem össze egy CD vel.
2/4 anonim válasza:
Csakis úgy, vagy az életben. Ismerkedőd oldalon szinte lehetetlen manapság már.
3/4 anonim válasza:
Én marketplacen néztem ki egy velem egyidős sráctól a városomból egy ps5-öt. Kicsit gyanús volt, hogy egy alig használt PS5-öt árul valaki, több mint korrekt áron, ezért személyes megnézédt kértem, amibe nagyon rendesen belement. Hozzá mentem fel, hogy megnézzem, kipróbáljam és, ha minden csekkol megvegyem.
Na hát nem csak a ps-t próbáltam ki.🤭🤭
De azt is megvettem, szóval kellemest a hasznossal.
4/4 anonim válasza:
Ja lemaradt, 21 vagyok és remélem ez azért számít a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!