Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet Planetromeo-n?
Igen tapasztaltam. Régebben. Töröltem és újra regelésnél is előjött. Nem tudom mitől van. Kértem segítséget az oldalon a kezelőktők, de nem bírtam kivárni a válaszukat (2 hét, tudom mert emailban kerestek), akkor már töröltem a profilt. Hogy mitől oldódott meg? Tök tudja. Egy halovány sejtésem volt: Nem voltam igazán aktív felhasználó a regelés után egyből, és a profilmegtekintéseket és beszélgetési előzményeket is töröltem és mintha lenne összefüggés a kettő között, de csaka sötétben tapogatózok. Azóta nem törlök semmit, az a biztos. Mert mintha láthatatlanná tett volna a rendszer (letiltott gyanús felhasználói fiókkezelés miatt?)
2022. ápr. 5. 18:13
2/16 A kérdező kommentje:
Nem tiltottak le, mert be tudok lépni az oldalra és nem is kaptam erre vonatkozó üzenetet sem. Viszont konkrétan semmit nem tudok csinálni az oldalon. Az üzenetet nálam elküldi a rendszer (legalábbis úgy látszódik), de az érintett félhez már nem érkezik meg. Furcsa. :/
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor jó sokáig kellett várnod a support válaszára. :S
Nekem is volt ilyen, én ezt annak tudtam be, hogy volt hogy egyszerre voltam bejelentkezve laptopon és mobilon is. Nem tudom ez lehetett e.
2022. ápr. 5. 19:05
Nekem is volt ilyen.
Sőt, nekem ilyenkor hirtelen nagyon sok külföldi, főleg német felhasználók nézték meg a profilom és mindegyikük írt, ám engem senki sem látott, ahogy a válaszaimat sem.
Nem tudom mi lehetett, azóta nem történt ilyen.
2022. ápr. 5. 20:26
Általában akkor van ilyen ha tilt az oldal és ilyen spamszerű üzenetek kapsz a profilodra akkor.
Ez lehet duplikált profil miatt is,és a rendszer fiktív személynek azonosított. Nekem is így volt. Hiába töröltem és hoztam létre profilt mindig,IP,készülék,és arc alapján is kibannolt.
Én beküldtem a supportnak a fényképes személyi igazolványom hogy valós személy vagyok,és aktiváltak, azóta semmi ilyen nincs. Pedig kb 5 hónapig nem voltam fent emiatt a tiltás miatt.
Nekem egy órán belül megvolt az egész.
2022. ápr. 5. 20:29
7/16 A kérdező kommentje:
Más készüléken nem voltam bejelentkezve, csak egy PC-n.
Velem is ugyanez van. Kíváncsian várom a megoldást.
2022. ápr. 5. 21:44
Korábban nem volt profilod?
Törölted ha volt?
Mostanában nem hoztál létre túl sok profilt?
2022. ápr. 5. 22:04
10/16 A kérdező kommentje:
Ez az 1. profilom és nem hoztam létre több profilt.
Kapcsolódó kérdések: