Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek között tényleg mindenki csak szexet akar? Senki sem vágyik kapcsolatra?
Dehogynem. Viszont a melegek túlnyomó többsége - akivel a neten találkozhatsz - elég nagy valószínűséggel alkalmit keres. Ezek elég nagy része egyébként valamilyen túlfűtött fiatal, vagy kielégítetlen idős. De ne add fel, próbálj meg az internet világán kívűl is keresni - amennyiben eddig nem tetted volna - és legyél kitartó! Mert aki keres, az bizony talál is egy idő múlva.
Egyébként én olyan vagyok, akinek jelenleg mindegy, hogy most csak alkalmanként lefeküdjek, vagy jobban elmélyüljek valakivel, most úgy állok hozzá, hogy ami jön az jó. ;D
Az, hogy " aki keres, talál ", egyáltalán nem igaz.Sokan cáfolták ezt már,neves emberek is.
Az viszont igaz, hogy a sok ismerkedési kudarc,vagy párkapcsolati gond,elkedvetleníti az embert és egy idő múlva máshogy lát sok mindent.
És az sem igaz,ami a fiatalokra,vagy idősekre lett itt írva az egyik válaszban.Nem mindenki túlfűtött,vagy kielégítetlen, mindegy hány éves.
Pár éve magam vagyok,de nem megyek bele alkalmiba.Képtelen lennék még csak megölelni is valakit,ha érzelmi szál nincs mögötte.
Lehet, lúzer vagyok ezzel a nézetemmel,de nem érdekel. Már nem is keresek senkit.
Ha lesz párom, lesz, ha nem, akkor pedig nem.
Kapcsolatra fiatalok nem vágynak.
Inkább az idősebbek.
Hát mondjuk a korombeliek 90%-ára igaz a kérdés állítása. Sajnos. Szóval általánosnak mondható. Aki pedig normális, nemcsak az állati ösztöneit akarja kiélni sokszor alkalmizva, vagy pedig kihasználva a normálisakat, az nem ismerkedik, mert kiábrándult. 3 eset után meguntam, hogy a lelkem beleteszem a kapcsolatba, miközben a másiknak csak szex kellett, vagy szimpla unaloműző időtöltés, és szép szavakba bújtatva mondja ezt el. Pl "valahogy már nem érzem a tüzet" és hasonló jó dumák, amik sosem voltak rosszak. Ló.aszt nem érzi. Nem is érezte sosem, csak már éppen másra hajtja a farka... Nah mindegy, szóval a normálisabb emberek egy idő után belátják, hogy nem érdemes szaladni kapcsolat után (melegek körében semmiképp). Ahogy a 4-es mondja, ha lesz akkor lesz, ha nem akkor nem.
21f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!