Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek között tényleg mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek között tényleg mindenki csak szexet akar? Senki sem vágyik kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Én már kezdem feladni..
2021. dec. 1. 20:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Én is szeretnék már egy kapcsolatot.. Nem olyat hogy elkezdünk járni, meghúz és dob. Sok együttléttel, és ismerkedés után mondanánk ki hogy akkor kapcsolat, és max eleinte csók. Utána persze már mehet az, aminek kell :P Nagyon bújós vagyok, szeretetre éhes. Maximum 22 éves sráccal jönnék össze.
2021. dec. 8. 17:39
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet? Hűség? Ebben a világban? Ugyanmár!
2021. dec. 12. 07:47
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 22-esnek.

Szeretet helyett önzés,hűség helyett érdekek, és állandóan másra vágyakozás,problémák megoldása helyett pedig szakítás. Vagy a másik véglet,alányalás,megalázkodás,mert nem tud valaki magában lenni,élni. Ezért inkább nyel és tűr...a másik pedig ezt kihasználja.

2021. dec. 12. 08:14
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk egypáran akik inkabb kapcsolatra vagyunk
2021. dec. 26. 10:25
 25/28 anonim ***** válasza:
59%
Engem idösebb koromban talált meg egy fiatal srác. Késöbb bevallotta, hogy csak alkalmi szexet keresett; de mivel jó volt neki velem (nekem is övele), megmaradtunk egy párnak. Immáron 3 éve vagyunk együtt.
2022. febr. 22. 17:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyonis vágyom párkapcsolatra !!!!
2022. júl. 2. 08:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolat egy csodálatos dolog,amit igazán az tud értékelni,akinek már volt...főleg,ha jó is volt.

De sokan vagyunk,akik csak ezt szeretnének, erre vágynak és várnak arra,aki ugyanígy gondolkodik !

2023. okt. 15. 07:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatot keresnek
2024. aug. 3. 18:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!