Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek között tényleg mindenki csak szexet akar? Senki sem vágyik kapcsolatra?
14-es , ne add fel. Aki eltűnik, annyit is ér. Legalább közelebb kerulsz az igazihoz.
Barátot pedig sajnos még nehezebb találni. Ahogy írtad, nem tudják a szó értelmét.
Pestiként mondom .
" 15 '
idősebb vagyok, és még én is hiszek :)
Én még nagyon fiatal vagyok, mégis egy életen át tartó kapcsolatra vágynék. Még nem kezdtem bele az ismerkedésbe, de nem hiszem, hogy annyira kiábrándító lenne a helyzet. Áldozatokat kell hozni, azt minden kapcsolatban kell, bár valóban, nekünk, melegeknek többet. Én kész vagyok ezeket meghozni, ha van kiért és hiszem, hogy van.
2021 van, a távolság már nem akkora akadály, mint egykor volt, az internet segítségével profilok ezreit tudjuk átböngészni néhány kattintással, nem kell megvárni a több hetes kézbesítési időt a levelezés közben, egyre többen merik magukat vállalni.
Szerintem aki úgy áll hozzá, hogy úgysem fog találni, az nem is fog. Kell a pozitív gondolkodásmód, kell egy kis hit, hinni kell a cél elérhetőségében és akkor bárki megtalálhatja álmai párját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!