Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek között tényleg mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek között tényleg mindenki csak szexet akar? Senki sem vágyik kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Én már kezdem feladni..
2021. dec. 1. 20:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
en is sokszor ereztem ezt,de nem szabad feladni. Igenis vannak meg olyanok,akik kapcsolatot keresnek,en is talaltam es boldogunk vagyunk! Nem konnyu sok szempomtbol,de epp emiatt lesz szep
2021. dec. 2. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Én lassan a 30 felé közeledve már elkönyveltem hogy szerintem szűzen és egyedül halok meg. Mindig is valami ilyen plátói romantikus szerelemről álmodoztam, de valahogy sosem találtam meg. Mondjuk a keresgélő melegekből való kiábrándultságom okán nem is nagyon törtem magam hogy én próbáljak ismerkedni.
2021. dec. 2. 22:01
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy igen.
2021. dec. 2. 22:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg egyszeru baratokat is nehez talalni, nemhogy komoly kapcsolatot. Miutan felkerultem Pestre probaltam integralodni a kozossegbe, de akarkit ismertem meg mindegyik eltunt mint a kamfor. Lehet nem ertettek a baratsag szo jelenteset. Nem ertem miert prioritas fuvel faval kefelni, ezek az emberek a vegen ugyis maganyban halnak meg, pontosan azert amiert maguk sem tudjak, hogy mit keresnek. Es nem, nem vagyok prud, sem regimodi, de szeretem megismerni a masikat mielott esetleg tortenik valami. Ja tudom, sokat akarok:D
2021. dec. 3. 19:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

14-es , ne add fel. Aki eltűnik, annyit is ér. Legalább közelebb kerulsz az igazihoz.

Barátot pedig sajnos még nehezebb találni. Ahogy írtad, nem tudják a szó értelmét.

Pestiként mondom .

2021. dec. 3. 20:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
15-os: kozelebb kerulok az igazihoz:D kozel 26 evesen mar nem hiszek a tundermesekben, de legyen igazad!
2021. dec. 3. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

" 15 '

idősebb vagyok, és még én is hiszek :)

2021. dec. 3. 20:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez is nagyon igaz #14, hogy igazi barátokat is szinte lehetetlen taláni, nemtől irányultságtól függetlenül is...
2021. dec. 3. 20:47
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Én még nagyon fiatal vagyok, mégis egy életen át tartó kapcsolatra vágynék. Még nem kezdtem bele az ismerkedésbe, de nem hiszem, hogy annyira kiábrándító lenne a helyzet. Áldozatokat kell hozni, azt minden kapcsolatban kell, bár valóban, nekünk, melegeknek többet. Én kész vagyok ezeket meghozni, ha van kiért és hiszem, hogy van.

2021 van, a távolság már nem akkora akadály, mint egykor volt, az internet segítségével profilok ezreit tudjuk átböngészni néhány kattintással, nem kell megvárni a több hetes kézbesítési időt a levelezés közben, egyre többen merik magukat vállalni.

Szerintem aki úgy áll hozzá, hogy úgysem fog találni, az nem is fog. Kell a pozitív gondolkodásmód, kell egy kis hit, hinni kell a cél elérhetőségében és akkor bárki megtalálhatja álmai párját.

2021. dec. 3. 21:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahh annyira rossz olvasni ezt a pozitív nekiindulást a 19-től. Mintha a saját naiv énemet látnám évekkel ezelőttről, aki nem látja, hogy milyen a világ :( Mindennek ellenére, azért remélem, hogy legalább számodra azt hozza a világ, amit vársz.
2021. dec. 3. 21:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!