Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a képről?
szerintem szándékos provokáció a vallásos emberek ellen, aminek mi normál melegek isszuk meg a levét
#45 Hasonlat volt, nem feltétlenül érv. De "megállt a tudományom", mintha olyan magas szinten művelnéd Te is.
Én egy képet láttam, de már drag show-t vizionálsz... Lezárom azzal, lehet provokatív külső szemmel is de nem foglalkozok vele, pont azért mert ennek pont nem szabad teret engedni azzal hogy figyelmet szenteljünk neki. Ennyi erővel lehet nézni a ValóVilágot és azt tárgyalni napokig, háborogni. Ez a trash reality fogyasztás szintjét verdesi. ..Tessék, most sikerült szerintem megfogalmaznom jól. Ennyi többet nem szentelek a témára.
Utolsó!
Ugye elfogadod, hogy a melegek és lmbsqxyz megítélése és elfogadása elsősorban az ilyenek miatt romlik...
És ez független az általad említett "szint"-től!
"Ugye elfogadod, hogy a melegek és lmbsqxyz megítélése és elfogadása elsősorban az ilyenek miatt romlik..."
Tehát, hogy egy LMBTQ-nak szóló klub kirakott képeket a SAJÁT oldalára egy képet az egyik rendezvényéről?
Ez nem provokáció hanem képek megosztása az eseményekről.
Ez szintén az ő oldalukról van
Ezzel pedig a star wars rajongókat akarták provokálni?
“Ugye elfogadod, hogy a melegek és lmbsqxyz megítélése és elfogadása elsősorban az ilyenek miatt romlik...”
Az a baj a bugrisokkal, hogy azt hiszik bárki is a kegyeikért, az elfogadásukért lobbizik. A melegeket nem érdekli, hogy akceptálja-e a létüket az utcai tömegproli. Ezt kell tudni lenyelni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!